PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی برای نحوه ارتقا به نسخه جدید نرم افزارها

hadi98
03-05-2012, 09:14 PM
با عرض سلام به دوستان و اساتید مهربان. خسته نباشید.

یک سؤال داشتم: نرم افزاری که نسخه جدید ارائه میدهد مثلاً فایرفاکس یا آنتی ویروس، اینجا سه راه هست:

اوّل اینکه همین نرم افزار فعلی را باز کنیم و گزینه ی Update را بزنیم؛
دوّم اینکه نرم افزار فعلی را دست نزنیم و نسخه جدید را نصب نماییم؛
و سوّم اینکه نسخه قبلی را Uninstall کرده نسخه جدید را نصب کنیم.

از این سه روش کدامیک بهتر است و توصیه میفرمایید؟
خیلی ممنون.

Magsoud
03-05-2012, 09:34 PM
سلام
هادی جان، بنده عقیده دارم که موقع نصب برنامه های استاندارد ومعروف مثل بقول شما FireFox ، نباید ورژن قبلی را Uninstall کرد
چون هر برنامه از قبل ، بسته به نیاز های ما تنظیماتی را حفظ کرده و گاها" اطلاعاتی را بکاپ کرده است.
موقع نصب این نوع نرم افزار ها، خو نرم افزار، برنامه از قبل نصب شده را می شناسد و کار ها بدون مشکل پیش خواهد رفت.

اینگونه برنامه ها را نباید برای نصب ورژن بالاتر ، Uninstall کرد مگر اینکه اشکال دار شده باشند.

ولی یک سری برنامه ها هم هستند که ورژن جدیدشان کاملا" با ورژن قبلی فرق دارد. که در این موارد اگر اطلاعات سازنده را بخوانی خواهی دید که خودش پیشنهاد میکند که ورژن قبلی را Uninstall نمایید.

لذا از نظر بنده نصب بدون Uninstall کردن بهتر است.تا همکاران محترم دیگر نظرشان چه باشد.

S.M.P
03-05-2012, 09:49 PM
سلام
باتشکر از جناب شیرین زبان
من برای اینکه تنظیمات شخصی خودم و نرم افزارهام از بین نره > از آنیستال کردن بی مورد خود داری میکنم و مگر اینکه برنامه هشدار بده که این نسخه نمیتونه نسخه قبل رو آبگریت کنه و باید اول نسخه قبلی رو پاک کنید و بعدش نسخه جدید رو نصب کنید .

یعنی تا موقعی که این هشدار برای من به نمایش در نیاد و مجبور نباشم > نسخه قبلی رو حذف نمیکنم .
مثلا من idm رو با اومدن نسخه جدید اصلا آنیستال نمیکنم و نسخه جدید رو روش نصب میکنم .بدون مشکل هم کار میکنه و همیشه هم عادتم این هست .

borhan_3010
03-05-2012, 09:54 PM
سلام
منم با نظر دوستان موافقم
بستگی به نرم افزارش فرق می کنه !!
برای نرم افزارهای رایگان مثل فایر فاکس و امثالهم که گزینه آپدیت هم دارن، همون آپدیت تو خودش بهتره چون تنظیمات و غیره برات می مونه! البته اگه می خوای نسخه نصبی رو داشته باشی می تونی آخرین نسخه رو دانلود کنی و روی نسخه قبلی نصب کنی فرقی نمی کنه برنامه آپدیت میشه و مشکلی نیست!
ولی برای بعضی برنامه قضیه فرق داره! کلاً برنامه های تخصصی مثلاً کتیا یا سالید ورک و... و همچنین برنامه هایی که کرک می کنی، بهتره نسخه قبلی حذف بشه در غیر این صورت ممکنه برنامه درست اجرا نشه!

تذکر: برنامه هایی که تو خودش گزینه آپدیت داره مسلماً با آپدیت از طریق خودش مشکلی نداره ولی اگه کرک کردی احتمال از بین رفتن کرک وجود داره ... البته شاید هم کرک به هم نخوره اگه اختلاف ورژن زیاد نباشه یا بتونی دوباره همون کرک رو استفاده کنی ...

کلا برای همه رایگان ها و بعضی برنامه های سبک غیر رایگان (نه همشون) میشه تو خودش آپدیت زد!

S.M.P
03-05-2012, 10:06 PM
سلام

اینم اضافه کنم چون برهان در مورد برنامه های کرک و این چنینی گفت : همیشه بعد از نصب آی دی ام و بعد از اتمام کارش هشدار میده که با شماره سریال جعلی ثبت نام شده و از نرم افزار خارج میشه و غیره و منم دوباره بر روی همون پچ و کیجنش کلیک میکنم و درست میشه .

hadi98
03-05-2012, 11:25 PM
خیلی سپاسگرارم. نتیجه عالی گرفتم.

در مورد IDM => گرچه کمی بیربط به این تاپیک است، من چند وقتیه که دیگه کرکش نمیکنم. به علّت مشکلات خاصش که قبلاً در این تاپیک (http://forum.p30ask.com/thread111055.html) گفتم و بجاش از همون روش استاد شیرین زبان استفاده میکنم.

شب بخیر.