PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «« پیازچه خوش‌طعم، پرخاصیت و داروی سرماخوردگی ««



R A H A
03-05-2012, 08:38 PM
سلامت نیوز: پیازچه سرشار از مواد مغذی است و طعم مطبوع و متفاوتی را به غذای شما اضافه می‌كند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، پیازچه 5000 سال پیش در باغ‌های چینی پرورش داده می‌شد و مصریان باستان آن را به عنوان سمبل كائنات پرستش می‌كردند.

این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت تركیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین k، ویتامین c و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین a است. افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیب‌زمینی، گل كلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا می‌دهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایم‌تر از پیازهای دیگر است.

به گزارش پایگاه اینترنتی ارگانیك، همانطور كه مطرح شد پیازچه منبع غنی از ویتامین‌ها و املاح است كه به درمان بسیاری از ناخوشی‌ها و بیماری‌ها كمك می‌كند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماریهای دیگر را نیز كاهش می‌دهد. برخی از بارزترین خواص این سبزی عبارتند از:

-‌ پیازچه قندخون را كاهش می‌دهد

- برای كاهش و بهبود مشكلات روده‌ای و معده‌ای موثر است

- اغلب بعنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی‌ عادی استفاده می‌شود

- همچنین بعنوان یك اشتهاآور و نیز برای كمك به هضم غذا بسیار مفید است

- پیازچه هم چنین سرعت گردش خون را در بدن افزایش می‌دهد.

R A H A
03-05-2012, 08:39 PM
پيازچه موجب تنظيم قند خون مي‌شود

يك متخصص تغذيه گفت: پيازچه‌ها غني از كروم هستند و براي تنظيم گلوكز، سوخت و ساز بدن و ذخيره سازي قند مفيد است.

به گزارش سلامت نیوز مرتضي صفوي در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: پيازچه فوايد زيادي دارد كه اغلب آنها مانند پياز است.

وي گفت: مصرف پيازچه موجب كاهش قند خون، كاهش كلسترول خون بالا، كاهش فشار خون بالا، كاهش ريسك پيشرفت سرطان كولون و ديگر سرطان‌ها و كاهش التهاب مفيد است.

اين متخصص تغذيه افزود: پيازچه‌ها غني از كروم هستند. كروم يك ماده معدني ضروري است كه بدن از آن براي تنظيم گلوكز، سوخت و ساز بدن و ذخيره سازي قند استفاده مي‌كند.

صفوي گفت: كروم موجب كاهش كلسترول بد، همراه با افزايش كلسترول خوب(hdl) و كاهش تري گليسيريد مي‌شود. كوئرستين تركيبي است كه در پيازچه‌ها يافت مي‌شود و داراي فوايد ضدالتهابي و آنتي اكسيداني است.

وي اضافه كرد: پيازچه‌ها غني از اين ويتامين‌ c هستند و اين ويتامين نه تنها به ارتقاء سيستم ايمني بدن كمك مي‌كند بلكه از بدن در برابر بيماري‌هاي قلبي – عروقي، بيماري‌هاي چشمي و چين و چروك‌هاي پوستي محافظت مي‌كند.