R A H A
03-05-2012, 08:33 PM
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: مصرف نان جو، چاودار و نان گندم به دلیل داشتن فیبر ریسک بروز بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
بهناز عباسی مقدم در گفتوگو با فارس در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها اظهار داشت: طبخ غذا در زودپز موجب حفظ کیفیت غذا میشود به دلیل اینکه زمان پخت کم است و مواد غذایی ارزش خود را حفظ میکند.
وی گفت: پخت غذا در زودپز ویتامینهای موجود در غذا را حفظ میکند ولی مضرات نیز دارد؛ طبخ غذا در آن موجب میشود که مولکولهای غذا تغییر شکل پیدا کند.
این کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: البته پخت برخی از مواد غذایی مانند حبوبات در زود پز موجب تغییر شکل سلولهای آن نمیشود ولی برخی پخت مواد غذایی مانند سبزیها و گوشتها در زودپز مناسب نیست.
عباسی مقدم اضافه کرد: افراد بهتر است از نانهای سبوس دار استفاده کنند به دلیل اینکه نانهای سبوسدار از ارزش غذایی بیشتری برخوردار هستند. در وعدههای غذایی بهتر از نان جو، نان چاودار و نان گندم استفاده کنند.
وی بیان داشت: نانهای که از آرد کامل تهیه میشوند سرشار از فیبر هستند که فیبرها ریسک بروز بیماریهای قلبی، دیابت و فشار خون را کاهش میدهند.
بهناز عباسی مقدم در گفتوگو با فارس در هجدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها اظهار داشت: طبخ غذا در زودپز موجب حفظ کیفیت غذا میشود به دلیل اینکه زمان پخت کم است و مواد غذایی ارزش خود را حفظ میکند.
وی گفت: پخت غذا در زودپز ویتامینهای موجود در غذا را حفظ میکند ولی مضرات نیز دارد؛ طبخ غذا در آن موجب میشود که مولکولهای غذا تغییر شکل پیدا کند.
این کارشناس ارشد تغذیه اضافه کرد: البته پخت برخی از مواد غذایی مانند حبوبات در زود پز موجب تغییر شکل سلولهای آن نمیشود ولی برخی پخت مواد غذایی مانند سبزیها و گوشتها در زودپز مناسب نیست.
عباسی مقدم اضافه کرد: افراد بهتر است از نانهای سبوس دار استفاده کنند به دلیل اینکه نانهای سبوسدار از ارزش غذایی بیشتری برخوردار هستند. در وعدههای غذایی بهتر از نان جو، نان چاودار و نان گندم استفاده کنند.
وی بیان داشت: نانهای که از آرد کامل تهیه میشوند سرشار از فیبر هستند که فیبرها ریسک بروز بیماریهای قلبی، دیابت و فشار خون را کاهش میدهند.