توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۩ **♪♪♪**۩ رازهاي سلامتي ... رازهاي سلامتي ۩ **♪♪♪**۩
R A H A
03-05-2012, 07:06 PM
http://shiaupload.ir/images/04p2dhl42cag8wb5l64.gifhttp://img37.picoodle.com/img/img37/4/5/15/f_besmelah2m_6aa2c8d.gifhttp://shiaupload.ir/images/i6p586kyckdehbv0j4l.gif
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/08/08/100952976195.jpg
لوبياي سحرآميز
جام جم آنلاين: گر چه هنوز فرهنگ استفاده از سويا به عنوان پروتئين گياهي ميان مردم جانيفتاده، اما كارشناسان تغذيه توصيه ميكنند اين گياه ميتواند در حفظ سلامت قلب، استخوانها، غده پروستات و سيستم ايمني بدن نقش مهمي ايفا كند.
سويا گذشته از اينكه غذايي كامل و سرشار از پروتئينهاست، هيچ نوع كلسترول مضر و چربي ندارد و جزو تركيبات اشباع نشده به شمار ميرود.
سويا همچنين داراي پروتئين زياد، اسيدهاي آمينه ضروري براي بدن ، كلسيم ، آهن ، فسفر ، منيزيم و فيبر است و براي پيشگيري از سرطان و كاهش عوارض يائسگي موثر است.
سويا سرشار از فيبر است كه موجب كاهش وزن، كاهش كلسترول و تريگليسيريدها و افزايش كاركرد روده بزرگ ميشود و از سرطان روده بزرگ جلوگيري ميكند. همچنين جلوي يبوست را ميگيرد.
ويتامين اي موجود در دانه سويا جلوي خستگي و انواع بيماريهاي عصبي را ميگيرد و براي زنان باردار و شيرده و همچنين ورزشكاران و ميانسالان مفيد است.
منيزيم موجود در سويا اثرات مفيدي بر استخوانها و رگهاي خوني، مخصوصا عضلات قلب دارد و از لخته شدن خون و انسداد رگهاي خوني جلوگيري ميكند.
بيماري استئوپروز(پوكي استخوان) يكي از بيماريهاي شايع استخوان است كه در اين بيماري استخوانها كوچك و شكننده ميشوند. مصرف سويا از ابتلا به اين بيماري جلوگيري ميكند.
از ديگر مواد موجود در سويا، ايزوفلاوونوئيدها هستند كه جلوي شكستن استخوان را ميگيرند و مانند هورمون استروژن (هورمون زنانه) باعث ساخت استخوان و جلوگيري از تخريب آن ميشوند.
عدهاي از محققان معتقدند، خوردن سويا و فرآوردههاي آن و همين طور خوردن دانه كتان، ميتواند توليد استروژن را در دوران يائسگي افزايش دهد.
http://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gif
R A H A
03-05-2012, 07:17 PM
آيا ميدانيد :
پياز ؛ تنظيمكننده قند خون است ؟
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/03/27/100941314324.jpg
خوردن پياز در پيشگيري از پوكي استخوان مؤثر است؛ چرا كه پياز با جلوگيري از كاهش مواد معدني به ويژه كلسيم موجود در سلولهاي استخواني از بروز پوكي استخوان جلوگيري ميكند.
پياز سرشار از ويتامين سي، كلسيم، منيزيم، فسفر، پتاسيم، سديم، گوگرد و اسيد فوليك و مقدار كمي آهن، مس و روي است كه تاكنون تحقيقات زيادي براي اثبات خواص آن صورت گرفته است.
همچنين پياز به دليل داشتن ماده گلوكوزين كه مشابه هورمون انسولين است، قند خون را تنظيم ميكند.
گفتني است، خوردن نصف پياز متوسط در روز 30 درصد از مقدار كلسترول بد خون را كاهش ميدهد و به جاي آن باعث افزايش كلسترول خوب خون مي شود. پياز منبع غني نوعي اكسيدان است كه از بروز سرطان در افراد جلوگيري ميكند.
اين گياه خوراكي از بيماري آب مرواريد در چشم نيز جلوگيري ميكند و بنابراين مصرف آن به افراد مسن توصيه ميشود.
http://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gif
R A H A
03-05-2012, 07:17 PM
آيا ميدانيد :
سيب به ميوه سلامتي مشهور است ؟
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1387/07/02/100949861236.jpg
سيب به حق نماد سلامتي است. شايد اين جمله معروف را شنيده باشيد كه روزي يك عدد سيب بخوريد تا بيمار نشويد. اين ميوه از دوران باستان نيز نماد زيبايي و تندرستي بود.
بيش از 7500 گونه سيب شناسايي شده است. بيشتر سيبهاي آمريكاي شمالي و اروپا طعمي شيرين و ملس دارند اما سيبهاي ترش طرفداران بسيار اندكي دارند. سيبهاي خيلي شيرين با طعم كمترش در آسيا محبوبيت دارند.
درون يك سيب
سيب داراي ويتامين و مواد معدني زيادي است. در يك سيب متوسط 258 كالري انرژي، 2/1 گرم پروتئين ، 6/1 گرم چربي، 6/59 گرم مواد نشاستهاي، 24 ميليگرم كلسيم، 10 ميليگرم فسفر، 2/1 ميليگرم آهن ، 360 واحد ويتامين آ ، 15/0 ميليگرم ويتامين ب 1، 08/0 ميليگرم ويتامين ب 2، 1/0 ميليگرم ويتامين ب 3 و 18 ميليگرم ويتامين ث وجود دارد.
نكته جالب اين است كه ويتامينهاي موجود در سيب بيشتر در پوست سيب و زير پوست آن قرار دارد، بنابراين آنهايي كه ميتوانند پوست سيب را هضم كنند بهتر است كه آن را با پوست بخورند و اگر ميخواهيد پوست آن را بكنيد بهتر است كه سيب را خيلي نازك پوست كنيد.
خواص سيب
1- كاهش بيماري قلبي: تعداد زيادي از مطالعات نشان داده است كه سيب با داشتن آنتياكسيدانهاي زياد موجب كاهش ميزان تخريب عروق بدن به وسيله كلسترول ميشود. به همين علت كساني كه سيب مصرف ميكنند، در خطر ابتلا به بيماري قلبي و سكته مغزي قرار دارند.
2- كمك به زيبايي پوست: آب سيب براي زيبايي پوست استفاده زيادي دارد بهخصوص براي از بين بردن چين و چروك پوست موثر است. اين امر به علت داشتن ميزان بالايي از اسيدهاي ميوه است.
3- كاهش كسترول خون: سيب حاوي مقادير خوبي از نوعي فيبر به نام (پكتين) است، پكتين از دسته فيبرهاي محلول است. يعني زماني كه مرطوب ميشود، چسبنده و غليظ ميشود. مصرف پكتين موجب كاهش سطح كلسترول خون ميشود. علت اين امر ممكن است اتصال يافتن پكتين سيب به اسيدهاي صفراوي باشد كه به كاهش كلسترول خون كمك ميكند. البته بايد توجه شود كه تنها پكتين نمايانگر قدرت كاهش كلسترول سيب نيست و سيب صرفنظر از داشتن پكتين، با ساير موادي كه دارد، خود يك كاهنده نيرومند كلسترول است.
4- پيشگيري از پوكي استخوان: سيب داراي مقدار زيادي كلسيم است و به همين دليل از پوكي استخوان پيشگيري ميكند. علاوه بر اين كلسيم موجود در سيب به بدن كمك ميكند كه كلسيم غذاهاي ديگر را نيز جذب كند.
5- كاهش سرطان: مطالعات نشان داده مصرف سيب ميتواند برخي از سرطانها را كاهش دهد. اين امر به علت وجود كوئرستين در سيب است. مطالعات نشان داده كه كوئرستين به طور خاصي ميتواند براي افراد سيگاري مفيد باشد، مواد سرطانزاي تنباكو سبب تخريب ديواره مثانه ميشوند و به اين ترتيب موجب رشد سلولهاي سرطاني ميگردند. چنين كشف شده است كه افراد سيگاري كه مصرفكننده مقدار زيادي فلاونوئيدها از جمله كوئرستين موجود در سيب هستند، از تخريب ديواره مثانه ناشي از تنباكو حفاظت ميشوند.
6- كنترل ديابت: پكتين موجود در سيب ميتواند كمك به حفظ سطح قند خون به طور ثابت نمايد. قندهاي طبيعي موجود در سيب به آهستگي هضم و جذب ميشوند. بنابراين براي افراد مبتلا به بيماري ديابت، سيب به طور خاص مفيد است.
7- بهبود سرماخوردگي: بررسيها نشان داده است كه عصاره سيب داراي امكان نابودي ويروسها است. پژوهشگران متوجه شدهاند اشخاصي كه بيشتر از ديگران سيب ميخورند، كمتر به سرماخوردگي و ناراحتيهاي قسمت فوقاني دستگاه تنفسي شامل عفونتهاي مربوط به بيني، حنجره و ناي مبتلا ميشوند.
8- جلوگيري از چاقي: خوردن سيب با پوست، سطح قند خون را به آهستگي و براي مدتي بالا نگه ميدارد، به همين علت پس از خوردن سيب كامل، شخص احساس سيري بيشتري ميكند بنابراين براي كاهش وزن بهتر است خود سيب به طور كامل و طبيعي خورده شود.
9- درمان يبوست: خوردن سيب يبوست را برطرف ميكند.
10- كاهش فشار خون: سيب در كاهش فشار خون نيز موثر است.
http://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gif
R A H A
03-05-2012, 07:18 PM
آيا ميدانيد :
آب ميوه هاي "شفابخش " كدامند ؟
http://www.tebyan-hamedan.ir/photo/danestaniha/%D8%A7%D8%A8%20%D8%B3%D9%8A%D8%A8.jpg
آب سيب: پرانرژي و محافظ عضله قلب است.
آب آناناس: براي هضم غذا مفيد است. به هضم پروتئين هاي سنگين كمك ميكند.حاوي قند و بسيار پر انرژي است. هر 100 ميلي ليتر آب آناناس ، حاوي 11 ميلي گرم ويتامين C است.
كارشناسان تغذيه 7 نوع آبميوه شفابخش را نام بردهاند كه تاثير زيادي بر سلامت انسان دارد.
متخصصان اين 7 آب ميوه شفابخش را به اين شرح نام بردهاند:
1- آب انار: مملو از آنتي اكسيدان است و مانع بسته شدن عروق قلبي و بروز سرطان پروستات مي شود، . آب انار مملو از ويتامين A,C,E و فوليك اسيد است.
2- آب پرتقال: محافظ سيستم ايمني بدن است و مانع كم خوني مي شود.و بهترين منبع ويتامين C و سرشار از فوليك اسيد است.
محققان به خانمهاي باردار توصيه مي كنند نوشيدن آب پرتقال را فراموش نكنند. خوردن آب پرتقال با غذا جذب آهن را آسان تر و نوشيدن يك ليوان آب پرتقال در روز همچنين از بروز آرتروز جلوگيري مي كند.
3- آب گريپ فروت: حافظ سيستم ايمني بدن و سرشار از ويتامين C است.سرشار از بتاكاروتن است و اين خاصيت باعث محافظت پوست از اشعه هاي مضر مي شود.
4- آب سيب: پرانرژي و محافظ عضله قلب است.
5- آب آناناس: براي هضم غذا مفيد است. به هضم پروتئين هاي سنگين كمك ميكند.حاوي قند و بسيار پر انرژي است. هر 100 ميلي ليتر آب آناناس ، حاوي 11 ميلي گرم ويتامين C است.
6- آب گوجه فرنگي: براي سلامت مردان و لاغر شدن مفيد است. هر 250 ميلي ليتر آب گوجه فرنگي، 50 كالري ارزش غذايي دارد و باعث تقويت مويرگ ها مي شود.
7- آب زغال اخته: از التهاب مثانه جلوگيري مي كند و باكتري هاي مضر موجود در مثانه را از بين مي برد. همچنين باعث كاهش خطر عفونتهاي ادراري ميشود. آب زغال اخته مملو از ويتامين C است.
محققان همچنين توصيه مي كنند آبميوه را با غذا و يا پس از غذا ميل كنيد. اسيد ميوه به ميناي دندان آسيب ميرساند، بنابراين بلافاصله پس از نوشيدن آبميوه مسواك بزنيد. حداقل نيم ساعت پس از نوشيدن آبميوه ها مسواك بزنيد تا ميناي دندانتان آسيب نبيند.
http://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gif
R A H A
03-05-2012, 07:18 PM
http://www.3noqte.com/main/images/stories/ali/poeteghal_va_ab_porteghal.jpg
پرتغال به دلیل دارا بودن ویتامین C و مواد حیاتی لازم برای رشد و نمو بافتهای استخوانی از بروز پوکی استخوان در سنین بالا جلوگیری میکند.
دکتر محمد صفری : ویتامین C موجود در مرکباتی نظیر پرتغال در بهبود زخمهای سطحی و جراحات نقش مؤثری دارد.
وی افزود: ویتامین C از جمله ویتامینهای محلول در چربی است که به وفور در مرکباتی نظیر پرتغال و در سبزیجاتی مانند هویج و گوجهفرنگی یافت میشود ضمن اینکه در التیام زخمها و ترمیم نسوج پوست نیز نقش بسزایی دارد.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به این که در پرتغال مواد آنتی اکسیدان وجود دارد که در پیشگیری از بروز سرطان نقش مؤثری دارد، خاطرنشان کرد: پرتغال خون را تصفیه میکند و مانع از رسوب خون در جدار رگها میشود و از بروز تصلب شرایین که از شایعترین بیماریهای قلبی - عروقی است، جلوگیری میکند.
دکتر صفری افزود: پرتغال دارای پروتئین و ویتامینهای A و B است و نوع دیگری از پرتغال به نام گریپ فروت علاوه بر دارا بودن خواص پرتغال در فعال کردن کلیهها و دفع سموم بدن تاثیر بسزایی دارد
http://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gifhttp://shiaupload.ir/images/36557019336717265179.gif
R A H A
03-05-2012, 07:18 PM
آيا ميدانيد :
هويج چه نقشي در سلامتي انسان دارد ؟
http://www.3noqte.com/main/images/stories/shabanpoor/havij.jpg
هويج ، درمانگر بيمارى هاى عصبى و کليوي
هویج دارای یک نوع آنسولین گیاهی است که اثر کم کننده قند خون را داراست.
بنابر این بر خلاف تصور قدیمی که هویج برای مبتلایان به بیماری دیابت خوب نیست. این بیماران می توانند به مقدار کم از این گیاه استفاده کنند.
مصرف هویج مقاومت بدن را در مقابل بیماریهای عفونی بالا می برد، مصرف هویج در رفع بیماری های آب آوردن انساج بدن، عدم دفع ادرار، تحریک مجاری هضم و تنفسی، سرفه های مقاوم، آسم، اخلاط خونی و دفع کرم اثر معجزه آسائی دارد.
http://www.tracyevanspro.com/JD/wp-content/gallery/miscellaneous/carrot_juice_photo_copyright___2006_carrot_juice.j pg
از هویج می توان در موارد زیر استفاده کرد:
- اگر بخواهید لاغر شوید همه روزه با غذا هویج خام بخورید.
- اگر می خواهید چاق شوید بعنوان صبحانه باید آب هویج بخورید.
- هویج و پیاز را با هم بجوشانید و به آن آب لیمو اضافه کنید داروی موثری برای درمان بیماری عصبی، امراض کلیوی و همچنین جوان کننده پـوست می باشد.
- خوردن هویج برای بیماری های بواسیر موثر است
- برای خارج کردن سنگ کیسه صفرا هویج اثر معجزه آسا دارد.
- خوردن هویج جوشهای صورت را درمان می کند.
- برای تقویت قوای جنسی و تحریک کبد و روده ها هویج داروی موثری است.
- هویج اعمال روده ها را منظم می کند و کمبود الیاف غذاهای گوشتی را جبران می کند بنابر این آنهایی که گوشت زیاد مصرف می کنند حتما باید هویج بخورند تا مشکل یبوست نداشته باشند.
- برای برطرف کردن اسهال کودکان و بچه هایی که معده حساس دارند سوپ هویج بهترین داروست.
- مصرف آب هویج در صبح و ناشتا مواد سمی را از خون خارج می کند.
- اگر آسم یا گرفتگی صدا دارید آب هویج بخورید.
-خانم هایی که پوستی حساس دارند حتما باید پوست صورت و گردن خود را با آب هویج پاک کنند.
- همچنین دم کرده تخم هویج و یا جویدن تخم هویج گاز معده را خارج کرده و فعالیت روده ها را زیاد می کند.
گفتنی است، هویج را نباید هیچگاه پوست کند زیرا مواد مغذی و ویتامین های خود را از دست می دهد بلکه باید آنرا با برس شست و مصرف کرد.
البته با تمام خواص زیادی که هویج دارد در مصرف آن نباید زیاده روی کرد دیده شده آنهائی که هویج زیاد مصرف می کنند رنگ پوست و چشم آنها زرد می شود که البته خطری ندارد چون اگر چند روز هویج مصرف نکنند دوباره پوست و چشم به رنگ طبیعی خود بر می گردند.
http://smiles.al-wed.com/smiles/13/anyaflower369.gif
R A H A
03-05-2012, 07:19 PM
آيا ميدانيد :
ليموشيرين خاصيت سم زدائي دارد ؟
http://fa.parsiteb.com/images/normall/lemon222.jpg
ليمو شيرين
خواص تغذيه اي:
-غني از عناصر قليايي است.
- ليمو حاوي مقدار زيادي اسيدسيتريك و ويتامين C مي باشد.
- مقدار زيادي فسفر، منيزيم، پتاسيم، سديم و كلسيم دارد.
- حالت تازه كنندگي داشته و در صورتي كه در چاي ريخته شود، طعم مطبوعي پيدا مي كند.
http://mizeghaza.files.wordpress.com/2008/12/78a5b50acdd3.jpg
تاثير در سلامتي:
- عامل ضدعفوني كننده بدن است و به طور طبيعي از تخمير در معده جلوگيري مي كند.
- ليمو يك ماده شديدا قليايي است.
- مصرف ليموشيرين در آنفلوانزا و افرادي كه دچار تب ناشي از بيماري شده اند، توصيه مي شود. چرا كه اين ميوه خاصيت سم زدايي داخل بدن را از خود نشان داده است.
-ليمو باعث حفظ كلسيم بدن مي شود.
- مصرف ليمو در زمان زكام و گلودرد بسيار موثر است.
- در طب سنتي از ليمو شيرين به عنوان ميوهاي خنك كننده ياد ميكنند كه براي رفع التهاب و عطش بيماران تبدار توصيه ميشود.
ـ حجم زيادي از ليمو شيرين را آب تشكيل ميدهد و به همين دليل اين ميوه خاصيت ادرار آور و همين طور ملين دارد.
- مركبات و از جمله ليموشيرين، سرگيجه را بر طرف ميكند.
http://smiles.al-wed.com/smiles/13/anyaflower349.gif
R A H A
03-05-2012, 07:19 PM
آيا ميدانيد :
ماست داراي خواص معجزه آسايي ست ؟
http://www.persianv.com/eco/khabar/yogurt.jpg
درهر250 ميلي ليتر ماست تقريبا 14- 10 گرم پروتئين موجود مي باشد ، كه تقريبا برابر با 20 درصد نيازروزانه است .
ويتامين ها وموادمعدني :
هرچند درضمن فرايند حرارتي ، پاره اي از ويتامين هاي موجود درشير كاهش مي يابند ، اما بعضي از اين تركيبات به وسيله باكتري هاي ماست
درضمن فرايند توليد ، به مقدار قابل توجهي ساخته مي شوند . محققان زيادي ادعا كرده اند كه رابطه اي مستقيمي بين مصرف ماست وافزايش طول عمر وجود دارد . ازآن جمله طول عمر قبايل ساكن دربلغارستان را به مصرف زياد ماست مرتبط دانسته اند .
پروفسور مچينكوف معتقد بود كه درآينده نقش درماني باكتري هاي لاكتيك ( باكتري هاي موجود درماست ) كشف خواهد شد وارزش اين امر كم تر از اكتشاف پني سيلين دردرمان عفونت نيست .
باكتري هاي ماست قادربه تحمل شرايط اسيدي داخل دستگاه گوارش انسان مي باشند ، بنابراين اين باكتري ها درحفظ باكتري هاي مطلوب دستگاه گوارش بسيار مفيد هستند . باكتري هاي ماست قادرند بخشي ازتركيبات مضري را كه به وسيله ي ديگر باكتري هادردستگاه گوارش توليد مي شوند ، خنثي نمايند . اين امر درارتقاي سلامتي انسان نقش مهمي را دارا مي باشد .
در زير به چند نكته مهم ديگر درخصوص ويژگي هاي اختصاصي ماست اشاره مي شود :
1- هضم ماست آسان تر از شير است .
2- ماست با تقويت باكتري هاي مفيد ساكن روده ، باعث افزايش سلامت دستگاه گوارش مي شود .
ماست با خنثي سازي برخي تركيبات مضر صفراوي ، از تحريك جدار روده ها كاسته واحتمال بروز تومور روده را كاهش مي دهد .
كلسيم موجود درماست نيز مانع رشد بي رويه ي سلول هاي پوششي روده ي بزرگ مي شود . يك بررسي نشان داده است افرادي كه كلسيم بيش تري مصرف مي كنند وبروزسرطان روده درآن ها كم تر است .
مطالعه ديگري نشان داده كه متوسط ورودي 1200 ميلي گرم كلسيم در روز به بدن ، باعث كاهش چشم گير شيوع و بروز سرطان روده بزرگ مي شود .
3- ماست با ايجاد شرايط مناسب بيولوژيكي ، باعث جذب بهتر برخي مواد غذايي مي گردد كه از جمله آن ها مي توان به افزايش جذب كلسيم وويتامين هاي گروه B اشاره نمود.
4- اسيدموجود درماست به برگشت حالت عادي روده ها پس از عفونت ها كمك مي نمايد .
ماست مي تواند درپيش گيري از بروزعفونت ها وبيماري هاي گوارشي ناشي از ويروس ها وحساسيت هاي غذايي مفيد باشد .
5- بررسي ها نشان داده ، كه ماست دركمك به درمان اسهال كودكان مفيد بوده است .
6- متخصصان درهنگام مصرف آنتي بيوتيك ها ، مصرف ماست را توصيه مي نمايند زيرا اغلب آنتي بيوتيك ها باعث نابودي باكتري هاي مفيد دستگاه گوارش شده ومتعاقبا باعث اختلال دركار دستگاه گوارش مي شوند .
بررسي ها نشان داده كه نابودي باكتري هاي مفيد دستگاه گوارش خود نيز مي تواند باعث بروز اسهال هاي متوسط تا شديد شود. ماست مي تواند به برگشت شرايط طبيعي روده ها كمك نمايد . توصيه شده درهنگامي كه قراراست بيمار بيش از 2هفته آنتي بيوتيك مصرف نمايد ، حداقل 250 ميلي ليتر ماست را دررژيم غذايي روزانه خود قراردهد .
7- ماست باعث كاهش عفونت هاي ناشي از قارچ ها دردستگاه تناسلي زنان مي شود .
تحقيقات نشان داده ، مصرف روزانه ي 250 ميلي ليتر ماست حاوي باكتري هاي زنده ، باعث كاهش تعداد قارچ ها ومخمرهاي بيماري زا دردستگاه تناسلي زنان شده وشيوع عفونت ناشي از اين ارگانيزم ها را كاهش مي دهد .
8- ماست منبعي غني از كلسيم است .
250 ميلي ليتر ماست داراي 450 ميلي گرم كلسيم مي باشد . اين مقدار مي تواند نصف نياز كودكان و40 -30 درصد نيازكلسيم بزرگ سالان را برطرف كند . بايد درنظرداشت كه حضور باكتري هاي زنده درماست ، باعث افزايش جذب كلسيم دربدن مي شود . بررسي ها نشان داده است كه مقدار جذب كلسيم از 250 ميلي ليتر ماست درمقايسه باهمين مقدار شير بيش تراست .
http://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/06/image/pichak.net-36.gif
R A H A
03-05-2012, 07:20 PM
http://www.softpersia.ir/images/g5kafd8q5bqzpqp2kdu.jpg
9- ماست منبع بسيار خوبي براي جذب پروتئين است .
درهر250 ميلي ليتر ماست تقريبا 14- 10 گرم پروتئين موجود مي باشد ، كه تقريبا برابر با 20 درصد نيازروزانه است . هم چنين عمليات تخمير باكتريهاي ماست باعث سهولت تسهيل جذب پروتئين ها مي شود . به اين دليل پروتئين هاي ماست را پروتئين هاي پيش هضم شده (predigested) مي نامند .
10- ماست وكاهش كلسترول
تحقيقات نشان داده كه ماست مي تواند باعث كاهش كلسترول خون شود . اين ممكن است به علت تأثير فعاليت باكتري هاي زنده وسهولت متابوليسم كلسترول باشد . زيرا ماست مي تواند اتصال هايي را با اسيدهاي صفراوي ايجاد كند .(اسيدهاي صفراوي درساخت كلسترول نقش دارند.)
11- ماست ورشد كودكان
دركودكاني كه دچاربيماري سوء جذب هستند ، ماست به جذب دوتركيب مهم غذايي پروتئين ها ومواد معدني كمك مي كند . اسيد لاكتيك موجود درماست باعث سهولت جذب وهضم اين تركيبات مغذي مي شود .
12- محققان توصيه ميكنند كه براي كاهش وزن بايد مصرف ماست در رژيم غذايي گنجانده شود.
بسياري از افرادي كه براي لاغر شدن رژيم غذايي دارند، فرآوردههاي لبني را از فهرست مواد غذايي حذف ميكنند اين در حاليست كه محققان دريافتند ماست در واقع توانايي بدن را براي سوزاندن چربيها تقويت كرده و حفظ عضلات در وضعيت مناسب را تسهيل ميكنند.
افرادي كه در رژيم غذايي خود ماست كم چربي را ميگنجانند، بيشتر از افرادي كه صرفا دريافت كالري خود را كم ميكنند، كاهش وزن دارند.
همچنين افرادي كه ماست ميخورند در مقايسه با افراد ديگر"22" درصد بيشتر وزن، "61" درصد بيشتر چربي بدن و "81" درصد بيشتر چربي شكم را در طي "12" هفته كم ميكنند.
در اين تحقيق افراد چاق سالم شركت داشتند كه به دو گروه تقسيم شدند. هر دو گروه از رژيم غذايي كم كالري استفاده كردند كه "500" كالري كمتر از ميزان معمول دريافت كالري بود.
يك گروه تقريبا "1100" ميليگرم كلسيم در روز شامل 3 وعده ماست كم چرب مصرف ميكرد و گروه ديگر در حدود "500" ميليگرم كلسيم مصرف ميكرد كه اين ميزان كم، خاص رژيم غذايي آمريكايي است.
پس از گذشت "12" هفته، ميزان متوسط كاهش وزن در گروهي كه ماست كم چرب استفاده ميكرد "6" كيلوگرم بود. افراد اين گروه در حفظ حجم عضلات در وضعيت مناسب دو برابر بيش از گروه ديگر موفق بودند.
تهیه و تنظیم : گروه اینترنتی نیک صالحی
http://www.pichak.net/blogcod/zibasazi/06/image/pichak.net-36.gif
R A H A
03-05-2012, 07:20 PM
آيا ميدانيد :
گلابي ضد كمي خوني ست ؟
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/img/daneshnameh_up/3/35/Pears50.jpg
بيش از 83 درصد گوشت گلابي را آب تشكيل مي دهد اين ميوه داراي املاح معدني و مخصوصاً منگنز است.
قند گلابي بهترين قندي است كه حتي اشخاص مبتلا به مرض قند مي توانند از آن استفاده كنند زيرا به آساني هضم و جذب بدن مي شود.
پوست گلابي از نظر تانن غني است و همچنين موجب پاك كردن روده ها مي شود پوست گلابي به خاطر آنكه در معرض نور خورشيد قرار مي گيرد از نظر ويتامين ها و دياستاز از گوشت آن غني تر است همه حتي بچه هاي كوچك مي توانند گلابي بخورند به شرط آنكه كاملاً رسيده باشد گلابي هايي كه كاملاً نرسيده باشند مواد تحريك كننده دارند و گلابي هايي هم كه زياد رسيده باشند قسمتي از خواص غذايي خود را از دست مي دهند.
كساني كه نمي توانند ميوه هاي خام بخورند مي توانند كمپوت گلابي بخورند زيرا كمپوت گلابي نيز مثل ميوه ي گلابي تمام خواص غذايي اين ميوه را در خود دارد .
اثرات درماني گلابي عبارت اند از :
درمان فشار خون ؛ اگر چنانچه به مدت 4 روز فقط 200 تا 250 گرم گلابي مصرف بشود پس از طي اين مدت مشاهده خواهد شد كه فشار خون پايين آمده است .
درمان ميگرن ؛ دمكرده برگ گلابي مسكن خوبي براي ميگرن است هر موقع درد ميگرن آغاز شد يك فنجان از آن را بنوشيد .
درمان عصبيت ؛ مصرف روزانه ي يك فنجان از دم كرده برگ گلابي موجب كاهش عصبانيت مي شود
R A H A
03-05-2012, 07:21 PM
يا أَيهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُلُوا مِنْ طَيبَاتِ مَا رَزَقْنَاكُمْ وَاشْكُرُوا لِلَّهِ إِنْ كُنْتُمْ إِياهُ تَعْبُدُونَ(البقرة/172)
اي کساني که ايمان آورده ايد از نعمتهاي پاکيزهاي که روزي شما کرده ايم بخوريد و اگر تنها او را ميپرستيد خدا
را شکر کنيد
R A H A
03-05-2012, 07:21 PM
چشمان پف کرده و راه حل
- یک قاشق غذاخوری را زیر اب سرد گرفته و انرابرای ۶۰ ثانیه روی پف کردگی
چشم قرار دهید
کرمهای روی پوف کردهگی استفاده کنید که دارای نشاسته و روغن جگر
کوسه باشند متخصصین پوست سالهاست بر این عقیده هستند که این مواد
ورم پوست یا قسمت چشم را از بین میبرد.
- راه دیگر حلقه حلقه کردن خیار و روی چشمها بصورت کمپرس گذاشتن
است
- چای سیاه کیسه ای را در اب سرد خیس نموده و برا ۱۰ دقیقه روی چشمها
بگذارید و به ارامی از سمت داخل به بیرون چشمها فشار ارامی بدهید.
- از خوردن هر چیزی که دارای نمک باشد خوداری کنید چرا که باعث نگهداری
مایعات اضافی جمع شده در ناحیه چشمها خواهد شد.
- در موقع خواب سر را بالا تر از بدن نگهدارید که باعث اضافه جمع شدن بیشتر
مایعات زیر چشم نشود.
R A H A
03-05-2012, 07:21 PM
خواص توت فرنگی برای سلامتی
http://savojbolagh.p-alb.ir/Portals/10/_media_1374_strowberry.jpg
این میوه خوشگل، خوشرنگ و خوشمزه http://i37.tinypic.com/2ufye80.jpgتابستانی سرشار از موادمغذی و فیبر است.
تـوت فرنگی میوه ای بسیار خوشگل و خوشبو و خوشمزه است، امـا آیـا می دانستیـد کـه این میوه بسیار کم کالری بـوده و سـرشار از موادمغذی و فیبر مـی بـاشد؟ خـوردن یک عدد توت فرنـگی متوسط در روز، %140 از ویتامین C مورد نیاز روزانه، %12 از مقدار مـورد نـیاز روزانه فیبر، %6 میزان مورد نیاز فولات، 210 میلی گـرم پتـاسیم بـرای مـا فـراهم آورده و همچنـین سـرشار از ویتامین K، B2، B5، B6، مس، منیزیم، و اسید چرب امگا 3 می باشد. توت فرنگی فاقد سدیم، چربیهای اشباع، و کلسترول است و هر وعده آن فقط 45 کالری دارد.
یک رژیم غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین C که یک آنتی اکسیدان است، می تواند روی افزایش سن، بیماری های قلبی-عروقی، سرطان ها و زوال قدرت شناخت تاثیر پیشگیرنده داشته باشد. وقتی غذاهایی مصرف کنیم که به انرژی تبدیل نشود، رادیکال آزاد تولید می کند که به مرور زمان شکل می گیرد و باعث پیر شدن جسم می شود. آنتی اکسیدان ها این تاثیر رادیکال های آزاد را خنثی می کنند و می تواند تخریب هایی که به خاطر سموم محیط مثل دود سیگار و آلودگی هوا به بدن وارد می شود را کاهش دهد. ویتامین C برای تولید کلاژن ضروری است (کلاژن پروتئینی است که رشد و ترمیم بافت های بدن را مقدور می سازد). این ویتامین در بدن ساخته یا ذخیره نمی شود، از اینرو باید هر روز به میزان لازم از این ویتامین مصرف کنیم.
پتاسیم یک ماده معدنی بسیار ضروری برای بدن است که الکترولیت های بدن را که اکسیژن به مغز می رسانند و ضربان قلب را تنظیم می کنند و توازن آب بدن را کنترل می کنند، تنظیم می کند. یک رژیم غذایی سرشار از پتاسیم، احتمال بروز بیماری های قلبی و سکته را پایین می آورد.
بدن برای ساخت و حفظ گلوبول های قرمز خون جدید به فولات نیاز دارد. این ویتامین به ویژه حین بارداری و کودکی که گلوبول های قرمز خون باید تکثیر شده و به سرعت رشد کنند، اهمیت فوق العاده ای پیدا می کند. کمبود فولات می تواند منجر به کم خونی (آنمی) در مادر یا کودک شود. تحقیقات نشان داده است که مصرف میزان کافی از فولات می تواند زوال شناخت را کندتر کرده و احتمال خطر بیماری هایی مثل آلزایمر را پایین بیاورد.
فیبر بخش غیرقابل هضم گیاه است که آب را جذب میکند و موادغذایی را در دستگاه گوارش می گرداند. مصرف مقدار کافی فیبر همچنین نقش مهمی در جذب موادغذایی، تثبیت سطح گلوکز خون، و کاهش کلسترول دارد.
وارد کردن این میوه که فواید بسیار زیادی برای بدن دارد، به رژیم غذایی بسیار آسان است. برای اینکه بیشترین استفاده و فایده را از این میوه ببرید، آن را خام مصرف کنید چون پخته شدن محتوی ویتامین C آنرا کاهش می دهد. می توانید آن را همراه با سیریال صبحانه با شیر مصرف کنید، در نوشیدنی های خود مخلوط کنید، به سالادتان اضافه کنید، و به شکل شیرینی یا سایر دسرها درست کنید. در زیر به چند ایده ساده و سریع برای مصرف توت فرنگی اشاره می کنیم:
توت فرنگی ها را می توانید به تنهایی یا همراه با میوه های دیگر، و کمی ماست در مخلوط کن بریزید و یک نوشیدنی بسیار خوش طمع و مفید برای خودر درست کنید.
همچنین می توانید به این نوشیدنی کمی شکر اضافه کرده و آن را فریز کنید و به صورت یخ در بهشت مصرف کنید که برای بچه ها خیلی لذت بخش خواهد بود.
توت فرنگی تازه را به همراه پنیر و ماست مصرف کنید تا یک میان وعده یا صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه داشته باشید.
توت فرنگی ها را به همراه شکر بجوشانید و از آن برای تزئین بستنی یا پنکک استفاده کنید
R A H A
03-05-2012, 07:22 PM
راز بی خوابی
http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up2/55640673627346777699.jpg
۱- ضعف و ناکارامدی دستگاه ایمنی بدن
۲- چرت زدن در طول روز
۳- تحریک پذیری و افسردگی و اضطراب و بدخلقی و خستگی در طول روز۴- مشکل بلند شدن از خواب۵- کاهش توان یادگیری و حافظه و کارایی ذهنی و هوشیاری۶- افزایش خشونت طلبی چگونه راحت تر بخوابید1- دمای اتاق خوابتان باید مناسب باشد. بهترین درجه حرارت برای خوابیدن 16 تا 18 درجه سانتیگراد است.2- از ساعت بیولوژیک بدن پیروی کنید. سر ساعت معینی از خواب برخیزید و یا به رختخواب بروید. خستگی را نادیده نگیرید. هرگاه احساس خستگی و خواب آلودگی کردید، بخوابید. اگر خسته نیستید و یا خوابتان نمی آید، به رختخواب نروید. به اندازه کافی در معرض نور خورشید قرار بگیرید.3- محیط خواب خود را بهبود ببخشید. روی تشک مناسب و راحت بخوابید. تشک نباید خیلی سفت و یا خیلی نرم باشد. بالش نیز باید راحت باشد.4- اتاق خواب باید تا آنجا که ممکن است تاریک باشد. هر گاه نور مزاحمی چشمتان را اذیت می کند از چشم بند استفاده کنید.5- سر و صدا یکی از عوامل باز دارنده خواب است. اگر برخی صداهای مزاحم در اطراف شما مهار نشدنی است ( پارس سگ و یا همسایگان پر سر و صدا ) از گوشیهای داخل گوش ( پلاک گوش ) استفاده کنید.
6- روی، آهن، کلسیم و مس بخورید.7- 4 تا 6 ساعت پیش از خواب از مصرف نوشیدنیهای حاوی کافئین خودداری کنید. چای و قهوه و برخی نوشابه های گاز دار و شکلات از مواد غذایی کافئین دار است.8- 4 تا 6 ساعت پیش از خواب از خوردن غذاهای سنگین و اسیدی و شیرین و تند ( ادویه دار ) خودداری کنید.9- شیر گرم، کره بادام زمینی، پنیر، ماست، بستنی، مرغ، موز و سیب خواب آور است.10- از نوشیدن الکل خودداری کنید. بلافاصله پس از نوشیدن الکل شما خواب آلوده می شوید و راحت به خواب می روید اما الکل در اصل موجب به هم خوردن فرایند خواب می شود. از این رو، شما پس از یکی دو ساعت از خواب خواهید پرید، صبح روز بعد نیز خسته و آشفته از خواب برخواهید خاست.11- سیگار نکشید. نیکوتین محرکی است که خواب را از سرتان می پراند.12- از مصرف قرصهای خواب آور خودداری کنید. مصرف این قرصها باید با تجویز پزشک و محدود باشد. احساس خواب آلودگی در طول روز و اعتیاد به این قرصها از عوارض استفاده از این قرصهاست.13- در طول روز، فعالیت بدنی داشته باشید ( اما نه پیش از خواب ) بهترین زمان برای فعالیت بدنی عصر است. خستگی حاصل از فعالیت بدنی به شما کمک می کند تا آسانتر بخوابید.14- از چرت زدن در طول روز خودداری کنید. اگر خواستید این کار را بکنید نباید بیش از نیم ساعت به طول انجامد. هیچگاه چرت زدن را جایگزین خواب شبانه نکنید.15- وان آب گرم خواب آور است اما دوش آب گرم خواب را از سرتان ی پراند.16- پیش از خواب مطالعه کنید اما به یاد داشته باشید که کتابهای مهیج مانند رمان یا علمی مناسب نیست. مضمون کتاب باید مذهبی یا شعر باشد.17- پیش از خواب، از فعالیتهای محرک ذهنی ( مانند بازیهای رایانه ای یا تماشای برنامه های مهیج تلویزیونی ) اجتناب ورزید.18- اگر پس از 15 تا 30 دقیقه موفق نشدید که بخوابید، از رختخواب خارج شوید و به اتاق دیگری بروید و به فعالیتی غیر محرک ( مانند مطالعه کتاب ) بپردازید.19- پیش از خواب به موسیقی آرامش بخش گوش کنید.20- از نظر روانی هر میزان که شما سعی کنید سریعتر به خواب روید مدت بیشتری بیدار خواهید ماند.21- نوشیدن مایعات را پیش از خواب کاهش دهید تا مجبور نشوید پی در پی از رختخواب برخیزید و به توالت بروید.۲۲- نگرانیها را با خود به رختخواب نبرید. ساعتی را پیش از خواب برای رسیدگی به نگرانیهای خود اختصاص دهید تا هنگام خواب دیگر ذهنتان درگیر و پریشان نباشد.23- هنگام خواب لباس راحت بپوشید.
24- اگر صدای تیک تاک ساعت نمی گذارد تا بخوابید، بهتر است از ساعتهای دیجیتالی استفاده کنید.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.