توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک تکلیف شب برای کاربران پیشرفته
Magsoud
03-05-2012, 05:04 PM
سلام
در این تاپیک یک تکلیف شب برای کاربران پیشرفته این انجمن ( بویژه دوست ارجمندم برهان عزیز ) قرار داده
و منتظر جواب میمانم.
البته بنده جواب را میدانم فقط میخواهم تمرینی تقریبا" ساده برای کاربران علاقمند باشد.
در لینک ذیل برنامه پرتابل Totall Uninstall v4.1 (ورژن مورد علاقه خودم از این برنامه عالی) را قرار داده ام.
وقتی شما فایل Tu.exe را اجرا کنید برنامه سریال خواهد خواست.
سریال را داخل پوشه گذاشته ام وارد کرده و برنامه را اکتیو کنید.
اما سوال امروز :
=========
کاربران باید بررسی کنند و ببینند این برنامه بعد از اکتیو شدن، کد (سریال) داده شده را کجا مخفی میکند؟
ShiftFile - Free File Hosting and File Sharing (http://shiftfile.com/mLAkU4)
موفق باشید
تا سوال بعدی.
Mahm00d
03-05-2012, 05:20 PM
با سلام وتشکر از شما استاد عزیز فکر کنم تاپیک جالبی بشه چون اینجوری آدم مجبور هم که شده جواب رو پیدا می کنه و کلی چیز یاد میگره من یک کابر عادی هستم اما دوست دارم سطح زیاد شهugly3 در کل ممنون به خاطر آموزشهایی که قرار میدین :ta4:
borhan_3010
03-05-2012, 11:28 PM
سلام
من روش رو توی فایل فشرده شده آپلود کردم اینجا مستقیم اعلام نمی کنم! چون می خوام دوستان تلاش خودشون رو بکنند! connie_runner
هر کی دوست داره بدونه قضیه چیه فایل رو دانلود کنه ...
Magsoud
03-05-2012, 11:35 PM
سلام
من روش رو توی فایل فشرده شده آپلود کردم اینجا مستقیم اعلام نمی کنم! چون می خوام دوستان تلاش خودشون رو بکنند! Connie_runner
سلام
آفرین. البته مطمئن بودم که میتوانی.
اما یادته در انجمن قبلی سوالی در مورد nsis پرسیدی؟ و بعد مسائل مختلفی پیش آمد و من یادم رفت پاسخ دهم.
حالا هم پاسخ نمیدهم.
پاسخ را باید خودت پیدا کنی . فعلا" با روشی که در آموزش پرتابل کردن (3) توضیح داده ام این برنامه را هم با برنامهnsis
پرتابلش کن
ولی باید کرکت هم جای خود قرار بگیرد.
خیلی ساده است
فکر کن و مسئله را حل کن
borhan_3010
03-05-2012, 11:52 PM
سلام
جناب شیرین زبان قبلاً هم خدمت تون عرض کردم که در استفاده از برنامه نویسی Nsis توی کپی فایل های مورد نیاز هنوز به جواب قطعی نرسیدم! همچنین توی ویندوز 7 مشکل UAC هم هست!
اضافه کردن رجیستری رو خیلی زود یاد گرفتم ولی کپی فایل رو نه! یعنی خورد به قضایایی که منجر به ترک انجمن قبلی شد که خودتونم در جریان هستین ...
فکر کنم با دستور xcopy باشه! یعنی باید از دستورات شرطی هم استفاده بشه که اگه اون پوشه ها وجود داره بره به خط بعدی و اگه وجود نداره ایجاد کنه ...
راستش من هیچ موقع به برنامه نویسی علاقه نداشتم :ga0:
اگه مرحمت بفرمایید و ما رو از این مخمصه نجات بدین!! :^:
Magsoud
03-06-2012, 12:04 AM
سلام
برهان جان ، اول فایل ساخته شده را از لینک زیر دانلود کرده و کد NSIS مربوطه را مطالعه و بعد فایل Data.exe را با winrar
باز کرده و ببین چکار کرده ام
جواب را اعلام کن.
ShiftFile - Free File Hosting and File Sharing (http://shiftfile.com/0LptHP)
جواب سوالت را با مطالعه فایل بالا پیدا خواهی کرد. وگرنه اطلاع بده تا شرح دهم
borhan_3010
03-06-2012, 12:30 AM
سلام
فایل کرک وارد Nsis نشده! فقط خود برنامه اس ...؟
Magsoud
03-06-2012, 12:35 AM
سلام
فایل کرک وارد Nsis نشده! فقط خود برنامه اس ...؟
سلام
داخل پوشه T_U_2\Appdata فایل Data.exe را با winrar باز کن آنجاست.
اول Data.exe اجرا شده و کرک را بجای دلخواه کپی میکند و بعد خود برنامه اجرا میشود
borhan_3010
03-06-2012, 12:52 AM
سلام
آهان درسته!
فکر کنم فایل bat نوشتین بعد به exe تبدیل کردین درسته؟
اگه درسته متن فایل bat چی بوده؟ از جملات شرطی استفاده نکردین؟
Mahm00d
03-06-2012, 12:55 AM
سلام
من روش رو توی فایل فشرده شده آپلود کردم اینجا مستقیم اعلام نمی کنم! چون می خوام دوستان تلاش خودشون رو بکنند! connie_runner
سلام
برهان جان یک سوال داشتم می خواستم بدونم شما با چه راه کاری متوجه شدید که آن تغیرات در آن پوشه صورت گرفته؟ فکر کنم مربوط به آموزش پرتابل سازی باشه که استاد زحمتش رو کشیدن که من وقت نکردم کامل بخونمش یا با BSA متوجه شدید البته با خود برنامه Totall Uninstall هم می شود فهمید که چه تغیراتی در سیستم افتاده که جناب شیرین زبان زحمت آموزش این کار رو در انجمن قبلی کشیدند :s0:؟؟ از هر دو بزرگوار کمال تشکر رو دارم:^:
Mahm00d
03-06-2012, 12:58 AM
با سلام خدمت استاد عزیز می خواستم بدونم پیش نیاز جواب دادن به سوالات شما چیست لطفا قبل از سوالات تون ذکر کنید تا مطالعه کنیم تشکر...:Şflower658Ş:
Magsoud
03-06-2012, 01:04 AM
سلام
آهان درسته!
فکر کنم فایل bat نوشتین بعد به exe تبدیل کردین درسته؟
اگه درسته متن فایل bat چی بوده؟ از جملات شرطی استفاده نکردین؟
سلام
برهان جان، تنها اشکال تو اینه که بشدت عجولی
اگر دقت کنی من پوشه حاوی کرک یعنی پوشه Application Data را که حاوی کرک است توسط برنامه
winrar به فایل SFX تبدیل کرده و به این SFX دستور داده ام که آن را کجا کپی کند.
اگر روی فایل Data.exe کلیک راست کرده و گزینه Open with winrar را انتخاب کنی در قسمت راست
پنجره winrar دستور داده شده را خواهی دید
بنظر می آید با روش تبدیل کردن فایل rar به فایل exe توسط winrar آشنا نیستی.
اگر آره بگو تا تاپیکی در این مورد بزنم.
borhan_3010
03-06-2012, 01:13 AM
سلام
نه آشنا هستم کامل ولی چون من راست کلیک رو کلاً محدود کردم یعنی توی راست کلیک اون گزینه ها رو حذف کردم به خاطر این بود منم دیگه باهاش کار نکردم :d:
Magsoud
03-06-2012, 01:24 AM
با سلام خدمت استاد عزیز می خواستم بدونم پیش نیاز جواب دادن به سوالات شما چیست لطفا قبل از سوالات تون ذکر کنید تا مطالعه کنیم تشکر...:Şflower658Ş:
سلام
دوست عزیزم، این تاپیک یک جور هایی با تاپیک آموزش پرتابل سازی (3) (http://forum.p30ask.com/thread118737.html#post263152) رابطه داشته و یک نوع آموزش
تکمیلی بود که بصورت سوال مطرح کردم.
کاربر اگر تاپیک فوق را عملا" تجربه کند مجبور خواهد شد با نرم افزار های مختلفی کار کند و آشنا شود
و وقتی آشنا شد این گونه سوالات برایش ساده و لذتبخش خواهد بود. مثل برهان عزیز که در کمترین زمان
جواب را پیدا کرد.
Mahm00d
03-06-2012, 01:33 AM
سلام
دوست عزیزم، این تاپیک یک جور هایی با تاپیک آموزش پرتابل سازی (3) (http://forum.p30ask.com/thread118737.html#post263152) رابطه داشته و یک نوع آموزش
تکمیلی بود که بصورت سوال مطرح کردم.
کاربر اگر تاپیک فوق را عملا" تجربه کند مجبور خواهد شد با نرم افزار های مختلفی کار کند و آشنا شود
و وقتی آشنا شد این گونه سوالات برایش ساده و لذتبخش خواهد بود. مثل برهان عزیز که در کمترین زمان
جواب را پیدا کرد.
با سلام من هم یه حدث هایی زدم که به موضوع ایی که اشاره کرد مربوط باشه در فرصت لازم این مطلب رو کاملا مطالعه می کنم این جور بحث ها برام خیلی جذابه و باعث سوال های زیادی میشه با تشکر از شما استاد عزیز به خاطر تاپیک زیبایی که ایجاد کردین و تشکر از برهان جان که بحث ها رو دنبال می کنند:^:
borhan_3010
03-06-2012, 10:15 AM
سلام
توی خود Nsis قابلیت کپی نیست؟
من دوست دارم بعداز بستن برنامه تغییرات به حالت قبل اجرای برنامه برگرده و برنامه آثاری روی ویندوز برجای نذاره! مثلا اگه تو رجیستری تغییر میده تغییرات برگرده به حالت اول یا اگه پوشه ای کپی میشه بعد بستن اون پوشه حذف شه و البته تنظیمات ذخیره شه ...
Magsoud
03-06-2012, 12:17 PM
سلام
چرا ، همه خواسته هایت شدنی است ،ولی حقیقتش اینه که من اسکریپت های nsis را چند
سال پیش خوانده ام و الان دیگه چیزی در حافظه پیرم نیست که همین الان جواب دهم.
بهر حال اگر فرصتی در این دم عیدی پیش بیاید سعی میکنم جواب بدهم ولی مشکل این است که چند روز هست که عیال مربوطه میخواهد منزل را برای مثلا" عید تمیز کند و هی دارد از من ایراد میگیرد و نمیگذارد به کاری برسم.
borhan_3010
03-06-2012, 01:30 PM
سلام
برای من عجله ای در کار نيست ... حتی خودم کمبود وقت دارم برای اين مسائل
البته بخش مربوط به رجيستری رو تقريباً بلدم ...
متاسفانه علاقه چندانی ندارم به اسکريپ نويسی و کلا برنامه نویسی واسه همین دنبال اش بیشتر از نرفتم
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.