ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : System Volume Information" too large size problem

hadi98
03-04-2012, 03:44 PM
با عرض سلام
دیروز متوجه شدم که پوشه ی "System Volume Information" در پارتیشن F به طرز وحشتناکی حجم زیادی اشغال کرده => 131 گیگابایت!!! :namana:
تا حالا همچین چیزی ندیده بیدم:
http://myup.ir/images/08120394697141580889.png

به نظرتون مشکل از کجا ناشی شده؟!ugly2
البته عجله داشتم و مجبور شدم همه اطلاعات را به پارتیشن دیگه انتقال بدهم و فرمتش کردم
ولی میخواستم علتشو بدونم تا دوباره اتفاق نیفته.
سپاسگزارم.

n1ma
03-04-2012, 03:54 PM
درود
هادی خان(!) در این پوشه اطلاعات MS Volume Shadow Copy و System Restore و ..... موجود است. به احتمال زیاد حجم بالای این پوشه ناشی از System Restore است.
برای پاک کردن Restore Point ها از روش زیر استفاده کن:

1) در استارت منو، بر روی Computer راست کلیک کرده و بر روی Properties کلیک کنید.
2) در صفحه جدید، در منو سمت چپ، بر روی System Protection کلیک کن.
3) اینجا مقر System Restore هست که می توانی تنظیمات مربوطه را انجام دهی. بر روی درایو F یا درایو مورد نظرت کلیک کن، سپس بر روی Configure کلیک کن ( از همینجا حتی می توانی System Restore را خاموش کنی)
4) در صفحه جدید گزینه Delete در پایین صفحه قرار دارد. بسته به میل خودت می توانی تنظیمات را اعمال کنی و یا Restore Point ها را پاک کنی. اگر مشکل حل نشد باید بری سراغ Volume Shadow Copy که انشالله درست میشه!:دیugly3

موفق باشی

hadi98
03-04-2012, 07:06 PM
میدونی چیه نیما ؟ شاید تعجب کنی ولی من بعد از نصب ویندوز، اوّلین کاری که میکنم غیرفعال کردن ریستور سیستم است!!!:d:
چون اصلاً ازش استفاده نمیکنم. از آکرونیس برای بک آپ و ریستور استفاده میکنم.
بنابراین فرضیه ات باطل شد. بعدی؟
:d:

n1ma
03-04-2012, 07:58 PM
درود
ببینم من رو دست انداختی؟!!:d:
خوب باشه. بهترین کار اینه که خود بری و داخل پوشه رو ببینی و تصویری از داخلش قرار بدی!
برای اینکار اول باید نمایش فایل های Hidden , Super Hidden را فعال کنی. سپس از فایل Batch زیر که برات نوشتم استفاده کن!
حرف درایو مورد نظرت که System Volume Information ان را می خواهی باز کنی را وارد کن. بقیه اش درست می شود.
موفق باشی

Magsoud
03-04-2012, 08:38 PM
سلام
ضمن تشکر از نیمای عزیز
با اینکه هادی عزیز System Restore را Disable کرده بوده ولی من فکر میکنم یکی از موارد زیر علت این مشکل باید باشد:

__ بعدا" ایشان برنامه ای نصب کرده که برنامه مورد نظر دوباره System Restore را Enable کرده است.
__ از برنامه های بهینه ساز حالت اتوماتیکشان استفاده نموده باشد و این ویژگی دوباره Enable شده است.
__ و شاید هم این همه اطلاعات قبل از اینکه ایشان در سیستم گزینه System Restore را Disable کند ( حتی از ویندوزی
که قبلا" نصب بوده)، وجود داشته اند.

hossenf
03-04-2012, 10:23 PM
سلام
منم یه چیزی بگمafro

شاید برای شما هم پیش اومده، در مواردی به دلایلی (که زیاد نمیدونم) برخی فایل ها حجم بسیار زیادی پیدا میکنن(حالا گاهی ویروس باعث میشه! گاهی هم مشکل از هارد و ...)
ممکنه برای پوشه System Volume Information شما هم همین اتفاق افتاده باشه! فکر کنم قبلا برای یکی از دوستان من هم دقیقا همین اتفاق افتاده بود! البته گویا محتویات پوشه را نگاه نکردید! پس معلوم نیست دلیل چیه،

Mahm00d
03-04-2012, 10:51 PM
با سلام دوست عزیز اگر از سیستم ریستور استفاده نمی کنید خوب می توانید این پوشه رو پاک کنید البته با نرم افزار مثلا با استفاده از نرم افزار Jetico.BCWipe.5.02.2 و...:d:

hadi98
03-04-2012, 11:38 PM
سلام خیلی ممنون از راهنمایی هایتان

من دیروز با تغییر Permission این پوشه را باز کردم فقط یکی دو تا فایل بود که اسم عجیب غریبی داشتند. یکی از این فایلها اون حجمو اشغال کرده بود.
عجیب بود که پرمیژن اون چند تا فایل قابل تغییر نبود و نتونستم حذف کنم به همین خاطر پارتیشن را فرمت کردم.
کاش اون فایلها را هم یادداشت میکردم.

در رابطه با این فرمایش استاد شیرین زبان که: برخی برنامه های بهینه ساز، سیستم ریستور را فعال میکنند =>
سخن بجایی بود. من یه زمانی از بهینه ساز Wondershare استفاده می کردم
این بهینه ساز بالإجبار سیستم ریستور را فعال میکرد! که من مجددا می رفتم و غیرفعال میکردم. احتمالا اون باعث شده.

مجدّداً خیلی ممنونم. خیلی استفاده نمودم. موفق و شادکام باشید. شب بخیر:^::Şflower658Ş: