PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كرم كارامل



mehraboOon
03-04-2012, 12:57 AM
كرم كارامل


كمتر كسي را مي‌شناسيد كه تا به حال كارامل را نچشيده و يا اسم آن را نشنيده باشد.





http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/12/7/66475_773.jpg


برترین ها: كمتر كسي را مي‌شناسيد كه تا به حال كارامل را نچشيده و يا اسم آن را نشنيده باشد. اين دسر آنچنان در سراسر جهان جا باز كرده كه شايد از بسياري ستاره‌هاي هاليوود، سياستمداران و مصلحان اجتماعي مثل گاندي و نلسون ماندلا نام آشناتر باشد و در غير اين صورت هم مطمئن باشيد از همگي آنها شيرين‌تر و در دسترس‌تر است! كرم كارامل شامل كرم كاستارد و كارامل يا همان شكر سوخته است. جالب آن‌كه اين تركيب عجيب و ساده براي ساليان دراز مايه تفاخر فرانسوي‌هاي بورژوا به بريتانيايي‌هاي سيب‌زميني‌خور بود. حتي اكنون نيز كرم كارامل كه در فرانسه به نام فلن «Flan» نيز شناخته مي‌شود مايه تمسخر بريتانيايي‌هاست زيرا فلن در جزيره نوعي تارت است كه با هويج و سيب‌زميني و بقيه سبزي‌ها پر و پخته مي‌شود و لطافت اين دسر كجا و آن خمير پخته شده زمخت كجا! بگذريم اين دسر در ايران هم‌اكنون در بقالي‌هاي كوچكي كه نام سوپرماركت را يدك مي‌كشند هم فروخته مي‌شود و معمولاً مهمان خانه‌هاي شما هنگام پخش سريال و فوتبال است. اگر از چاقي مي‌ترسيد مراقب باشيد، در غير اين صورت رحم نكنيد.

مواد لازم براي كارامل:


شكر 100 گرم
آبليموي تازه يك قاشق سوپخوري
آب 3 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي كرم:


تخم‌‌مرغ 6 عدد
شكر 75گرم
خامه 300 ميلي‌ليتر
وانيل يك‌چهارم قاشق چايخوري
شير 450 ميلي‌ليتر



روش تهيه كرم كارامل:

1 - شكر، آب و آبليموي تازه را در ظرفي ريخته روي حرارت قرار دهيد تا شكر ذوب شود. سپس حرارت را زياد كنيد تا شكر كاملاً به رنگ قهوه‌‌اي درآيد.

2 - كارامل آماده را در كف قالب مورد نظر بريزيد و كنار بگذاريد. تخم‌مرغ را با شكر و وانيل بزنيد تا خوب مخلوط شود.

3 - شير و خامه را مخلوط كرده روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. شير در حال جوش را به تخم‌مرغ و شكر زده شده اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا صاف شود. مواد آماده را روي كارامل بريزيد.

4 - در يك سيني فر آب بريزيد و قالب را درون سيني محتواي آب قرار دهيد به طوري كه آب تا نيمه ديواره قالب را بگيرد.

5 - فرا را با حرارت 160 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد و شيريني را درون فر به مدت 40 دقيقه يا تا زماني‌كه كرم درون فر ببندد قرار دهيد.

6 - سپس سيني را از فر خارج كرده، قالب را از درون آب خارج كنيد و كنار بگذاريد تا كاملا در دماي محيط خنك شود.

7 - روي آن را بپوشانيد و به مدت 8 ساعت در يخچال قرار بدهيد. بهتر است كرم كارامل را قبل از سرو كردن برگردانيد.

8 - براي زيباتر شدن، مي‌توانيد از ميوه‌هايي مثل توت‌فرنگي یا سبزیجاتی مثل نعنا تازه استفاده كنيد.