PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رابطه روغن زیتون و سکته مغزی



R A H A
03-03-2012, 07:01 PM
مصرف روغن زیتون خطر سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد

نتایج پژوهشی که اخیراً در فرانسه روی 7600 نفر انجام گرفته نشان داده است که مصرف روغن زیتون در افراد مسن بالای 65 سال احتمال سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.


http://img.tebyan.net/big/1390/04/225331911832452182494614425019820319980162.jpg

افراد مسنی که بیش از 65 سال سن دارند و به طور مرتب روغن زیتون مصرف می‌کنند کمتر از افرادی که خود را از این روغن مفید محروم کرده‌اند دچار سکته‌ی مغزی می‌شوند.

این یافته نتیجه‌ی مطالعات محققان انستیتوی ملی سلامت و مطالعات پزشکی فرانسه است که در تاریخ 15 ژوئن در مجله‌ی علمی Neurology آمریکا به چاپ رسید.

محققان به مدت 5 سال 7625 سالمند بالای 65 سال را تحت نظر گرفتند و این افراد را به دو گروه تقسیم کردند. گروه اول افرادی بودند که به طور مرتب روغن زیتون مصرف می‌کردند و گروه دیگر افرادی بودند که اصلاً از روغن زیتون استفاده نمی‌کردند.
در طول 5 سال مطالعه 148 مورد سکته‌ی مغزی بین افراد شرکت کننده در این پژوهش اتفاق افتاد.

سکته‌ی مغزی در بین سالمندان بسیار شایع است و روغن زیتون یک شیوه‌ی کم هزینه و ساده برای پیشگیری از این قبیل حملات مغزی محسوب می‌شودمحققان بعد از بررسی وزن، میزان فعالیت‌های جسمی و رژیم غذایی این افراد دریافتند که احتمال سکته‌ی مغزی در افرادی که مصرف کننده‌ی روغن زیتون بوده‌اند به میزان 41 درصد کمتر از گروه دیگر که هیچ‌وقت روغن زیتون مصرف نمی‌کردند بوده است.

توصیه‌های غذایی جدیدی برای پیشگیری از سکته‌های مغزی
Cécilia Sampieri یکی از محققان ارشد این پژوهش می‌گوید: «پژوهش ما به این قصد انجام شد که نشان دهیم یک سری برای افراد 65 سال و بالاتر نیاز است.
سکته‌ی مغزی در بین سالمندان بسیار شایع است و روغن زیتون یک شیوه‌ی کم هزینه و ساده برای پیشگیری از این قبیل حملات مغزی محسوب می‌شود.»

مترجم: فاطمه مهدی پور
بخش تغذیه و آشپزی تبیانمنبع: RFI
http://s19.rimg.info/635343aa91c39f0d859f9cbc35824eae.gif