PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشتباه زدن جامپر هارد؟؟

Mahm00d
03-03-2012, 03:09 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم یک سوال داشتم می خواستم بدونم اگر ما جامپر هارد رو اشتباهی بزنیم و سیستم رو روشن کنیم چه اتفاقی می افته؟ آیا اون هارد می سوزه؟؟
تشکر از دوستانی که راهنمایی می کنند http://forum.soft98.ir/images/smilies/yahoo/53.gif

Magsoud
03-03-2012, 04:14 PM
.......... اگر ما جامپر هارد رو اشتباهی بزنیم و سیستم رو روشن کنیم چه اتفاقی می افته؟ آیا اون هارد می سوزه؟؟..........
سلام
بغیر از کابل برق تمام پایه های دیگر ، پایه های سیگنال هستند که خطر سوختن ندارد ، فقط با اشتباه زدن جامپر ممکن است سیستم و مینبورد نتواند آن را شناسایی کند.
البته کابل های برق هم طوری طراحی شده اند که نمیشود فیش مربوطه را بر عکس بزنی.

borhan_3010
03-03-2012, 04:21 PM
سلام
البته اگه توی بایوس هم تعیین کنی اول از کدوم هارد بوت کنی شاید مشکل بوت رو هم نداشته باشی
چون خودم چند سال پیش هارد به هارد کردم یادم رفتم جامپر هارد دوم رو جابجا کنم ولی توی بایوس تنظیمات رو درست کرده بودم و ویندوز به درستی از هارد خودم بوت شد ...

Mahm00d
03-03-2012, 07:16 PM
با سلام و تشکر از شما با سرچی که من از دوستان انجام دادم اونها گفتند پارتیشن صفر(partition table)هارد از بین میره من وقتی اون هارد رو به سیستم متصل می کنم هیچ اتفاقی نمی افته وسیستم اون رو نمی شناسه البته این هارد برای یکی از دوستانم است درضمن من چگونه می تونم پارتیشن صفر هارد رو درست کنم تشکر ....

Magsoud
03-03-2012, 08:36 PM
با سلام و تشکر از شما با سرچی که من از دوستان انجام دادم اونها گفتند پارتیشن صفر(partition table)هارد از بین میره من وقتی اون هارد رو به سیستم متصل می کنم هیچ اتفاقی نمی افته وسیستم اون رو نمی شناسه البته این هارد برای یکی از دوستانم است درضمن من چگونه می تونم پارتیشن صفر هارد رو درست کنم تشکر ....

سلام
1. می شود از دوستانتان بپرسید به چه دلیل سکتور صفر (نه پارتیشن 0 ) از بین میرود و جواب را اعلام فرمایید؟
آخه بنده تخصص اصلی ام الکترونیک است که دوره اش را در کشور دیگری گذرانده ام.

2. سکتور 0 هیچ فرقی با جا های دیگرهارد ندارد مگر این نکته که برنامه ها اجازه دسترسی به این سکتور را ندارند
و سیستم عامل موقع نصب در این سکتور که خیلی هم کم جا است ، اطلاعات چگونگی بوت را میگذارد و در قسمت
دیگری از همین سکتور اطلاعات مربوط به پارتیشن بندی هارد نوشته میشود که مشخص میکند فرضا" هارد چند پارتیشن
با چه اندازه هایی دارد.
این سکتور حیاتی است چون بایاس مینبورد در آخرین مرحله کارش فقط دنبال این قسمت هارد گشته و دستور بوت موجود در آن جا را استارت میزند.

برنامه ها مجاز نیستند در این قسمت هارد چیزی بنویسند ولی گاهکاهی ویروس ها هم به این قسمت حمله میکنند.

اما خرابی این قسمت از شرح زیر معلوم میشود:
در هر خانه موجود در هارد میشود اطلاعاتی را ضبط کرد و یا از هر خانه میتوان اطلاعاتی را پاک کرد.
حال تعداد دفعاتی که میشود در یک خانه حافظه اطلاعاتی را ضبط کرد یا حذف کرد محدود است.مثلا" (فقط جهت مثال)
یک میلیون بار.
حال اگر در یک خانه حافظه ایکه یک میلیون بار میشود نوشت/پاک کرد ، این عمل را یک میلیون بار انجام دهیم ، بار یک میلیون و یکم
دیگر این خانه کار نخواهد کرد.
ویروس های ویژه این قسمت هم کارشان این است که از زمان روشن شدن کامپیوتر هی پشت سرهم در این سکتور منویسند
و پاک میکنند تا خراب شود.
البته ضربه و وصل کردن برق به پایه های سیکنال هارد هم میتواند باعث خرابی شود.

Mohamad
03-03-2012, 09:22 PM
سلام
بغیر از کابل برق تمام پایه های دیگر ، پایه های سیگنال هستند که خطر سوختن ندارد ، فقط با اشتباه زدن جامپر ممکن است سیستم و مینبورد نتواند آن را شناسایی کند.
البته کابل های برق هم طوری طراحی شده اند که نمیشود فیش مربوطه را بر عکس بزنی.

تائید میشه
در سال های گذشته تو کار فروش سخت افزار هم بودم

navidnavid
03-03-2012, 09:24 PM
دورد بر استاد بزرگ شیرین سخن که دوباره سخن شیرین گفتند و مافیض بردیم محتاج اطلاعات غنی این استاد هستیم

Mahm00d
03-04-2012, 01:53 AM
با سلام وتشکر ویژه از شما استاد شیرین زبان عزیز همان گونه که دوست خوبمان navidnavid (http://forum.p30ask.com/members/navidnavid-132575/) گفتند واقعا فیض بردیم ممنون که اینقدر کامل پاسخ دادید اما درمورد سوالتان من اطلاعاتی در این مورد نداشتم که از یکی از دوستان پرسیدم واین گونه به من جواب دادند که با اطلاعاتی که شما عرض کردید اشتباه است حالا اگر مینبورد هارد رو شناسایی نکرد باید چه کاری انجام داد:s0: راستی می تونم خواهش کنم یک تایپیک بزنید و در مورد اینکه قبل از بالا اومدن سیستم عامل چه اتفاق هایی میوفته رو توضیح بدهید وMbr و Bcd و Boot و... رو توضیح دهید تشکر...:Şflower658Ş:

Magsoud
03-04-2012, 03:10 AM
......... در مورد اینکه قبل از بالا اومدن سیستم عامل چه اتفاق هایی میوفته رو توضیح بدهید وMbr و Bcd و Boot و... رو توضیح دهید........ر...:Şflower658Ş:

سلام
چشم ، فقط دو سه روزی مشغول نوشتن توضیحات ساخت برنامه های پرتابل خواهم بود، لذا خواهش میکنم چند روز دیگر یادآوری فرمایید.
آخه از یک طرف بالا رفتن سن و هزار درد بی درمان از جمله فراموشی و از طرف دیگر مشکلات روزمره و ساختن با هزار مشکل
لاینحل مثل گرانی ، آن هم با حقوق بازنشستگی ، دیگر حواسی برای آدم باقی نمی گذارد.

Mahm00d
03-04-2012, 04:01 PM
سلام
چشم ، فقط دو سه روزی مشغول نوشتن توضیحات ساخت برنامه های پرتابل خواهم بود، لذا خواهش میکنم چند روز دیگر یادآوری فرمایید.
آخه از یک طرف بالا رفتن سن و هزار درد بی درمان از جمله فراموشی و از طرف دیگر مشکلات روزمره و ساختن با هزار مشکل
لاینحل مثل گرانی ، آن هم با حقوق بازنشستگی ، دیگر حواسی برای آدم باقی نمی گذارد.
با سلام و تشکر از شما شیرین زبان عزیز حتما یاد آوری می کنم ببخشید یک سوال هم قبلا پرسیده بودم لطف کنید پاسخ دهید"حالا اگر مینبورد هارد رو شناسایی نکرد باید چه کاری انجام داد:s0: " تشکر...

Magsoud
03-04-2012, 04:18 PM
..........اگر مینبورد هارد رو شناسایی نکرد باید چه کاری انجام داد......

سلام
اگر هارد سالم باشد ولی مین بورد نتواند آن را شناسایی کند ،
تنظیمات بایاس مین بورد غلط است و باید تنظیمات درستی اعمال فرمایید.