PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلمه ماهی با سس پنیر



M.A.H.S.A
02-27-2012, 04:25 PM
آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد....
http://www.akairan.com/images/MRiraj/Ashpazi/sahp-50.jpg ●


▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت
▪ لیمو ترش ۱ عدد
▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری
▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان
▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم)
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم
▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

● چگونگی تهیه
آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود . دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .
▪ توجه
۱) انتخاب صحیح ماهی
۲) رعایت زمان پخت در بخارپز