PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر ایکون برنامه های دسکتاپ

bahar 67
02-27-2012, 03:38 PM
سلام خدمت دوستان عزیز
ایکونهای روی صفحه دسکتاپ من به این شکل در اومده میخواستم از دوستان خواهش کنم ببینم دلیل این مشکل چیه ؟ سیستم رو اسکن هم کردم ولی مشکل برطرف نشد .

n1ma
02-27-2012, 03:49 PM
درود
دوست عزیز مشکل شما می تواند دو حالت داشته باشد:
1- برنامه هایتان به نحوی پاک شده اند.
2- IConCache به دلیلی خراب یا Currupt شده است.

برای مورد دوم می توانید از فایل Batch زیر برای ریست کردن IconCache استفاده کنید.
موفق باشید

borhan_3010
02-27-2012, 04:01 PM
سلام
این ایراد به خاطر بروز اشکال در کش دیتابیس آیکن ویندوز به وجود اومده که باعث میشه آیکون ها به شکل مشکی یا سفید در بیان. برای حل این مشکل باید اونو ریست کنین:

ابتدا باید نمایش فایل های مخفی و پسوند فایل ها رو توی فولدر آپشن فعال کنید (اگه تو این مورد مشکلی بود بفرمایید تا توضیح بیشتر بدم). بعد توی مسیر C:\Users\{Name}\AppData\Local برید و فایل IconCache.db حذف کنید و یه فایل جدید با همین نام بسازید و اونو read only کنید سپس ویندوز رو ریستارت کنید تا آیکون ها رفرش بشن!

همچنین روش های دیگه ای هم هست:
1- می تونید ابتدا سیستم رو توی سیف مود بالا بیارید و بعد دوباره با حالت عادی ویندوز رو بالا بیارید
2- توی دسکتاپ راست کلیک و Properties و Settings و سپس color quality رو از 32 بیتی به 16 بیت تغییر بدین سپس Apply و ok و بعد دوباره به 32 بیت برگردونید و دوباره apply و ok کنید.

همچنین علت این ایراد همچنین می تونه به خاطر ویروسی شدن سیستم و یا سنگین شدن بیش از اندازه ویندوز و همچنین رم پایین هم باشه . . .

موفق باشید
:^:

bahar 67
02-27-2012, 04:02 PM
ممنون از پاسخ سریعتون .
برنامه ها رو میشه اجرا کرد ولی ایکونها به اینصورت در امده است اگر امکان داره بفرمایید از فایلی که گذاشتید به چه صورت استفاده کنم . مجددا ممنون .

bahar 67
02-27-2012, 04:04 PM
سلام
احتمالاً این ایراد به خاطر بروز اشکال در کش دیتابیس ویندوز به وجود اومده که باعث میشه آیکون ها به شکل مشکی یا سفید در بیان. برای حل این مشکل برای اونو ریست کنین:

ابتدا باید نمایش فایل های مخفی و پسوند فایل ها رو توی فولدر آپشن فعال کنید (اگه تو این مورد مشکلی بود بفرمایید تا توضیح بیشتر بدم). بعد توی مسیر C:\Users\{Name}\AppData\Local برید و فایل IconCache.db حذف کنید و یه فایل جدید با همین نام بسازید و اونو read only کنید سپس ویندوز رو ریستارت کنید تا آیکون ها رفرش بشن!

همچنین روش های دیگه ای هم ذکر شده
1- می تونید ابتدا سیستم رو توی سیف مود بالا بیارید و بعد دوباره با حالت عادی ویندوز رو بالا بیارید
2- توی دسکتاپ راست کلیک و Properties و Settings و سپس color quality رو از 32 بیتی به 16 بیت تغییر بدین سپس Apply و ok و بعد دوباره به 32 بیت برگردونید و دوباره apply و ok کنید.

علت این ایراد همچنین می تونه به خاطر ویروسی شدن سیستم و یا سنگین شدن بیش از اندازه ویندوز و همچنین رم پایین هم باشه . . .

موفق باشید
:^:
از شما هم سپاسگذارم تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم .

n1ma
02-27-2012, 04:13 PM
ممنون از پاسخ سریعتون .
برنامه ها رو میشه اجرا کرد ولی ایکونها به اینصورت در امده است اگر امکان داره بفرمایید از فایلی که گذاشتید به چه صورت استفاده کنم . مجددا ممنون .
درود
دوست عزیز برنامه به صورت Batch هست.
با کلیک بر روی ان CMD باز می شود.
پس از اجرا کلیدی را ( هر کلیدی) فشار دهید. چند لحظه منتظر بمانید. دوباره همین کار را تکرار کنید. بعد از شما می خواهد که ویندوز را ریستارت کند. اگر مایل به ریستارت هستید حرف Y را وارد کنید و Enter کنید و یا حرف N را وارد کنید. بنده هم همین مشکل شما را داشتم و به کمک ریست ایکن کش و بدون ریستارت ویندوز مشکلم برطرف شد.
همچنین می توانید از راه حل برهان جان استفاده کنید.
موفق باشید

Magsoud
02-27-2012, 05:05 PM
سلام
با توجه به تصویری که دوست عزیزمان نشان داده بنظر نمی آید اشکال از IConCache باشد.
بهر حال اگر از IConCache باشد فایل ضمیمه را دانلود و بسته به سیستم خود یکی از فایل های batch دریافتی را اجرا فرمایید.

bahar 67
02-28-2012, 04:09 AM
با تشکر از همه دوستان عزیزی که برای بنده وقت گذاشتند فایلهای ضمیمه رو دانلود کردم و طبق فرمایش دوستان عزیزم اجرا کردم ولی متاسفانه جواب نداد
با این روش جواب داد .:

مجددا از همه دوستانی که وقت گرانبهاشون رو در اختیارم قرار دادند بینهایت سپاسگذارم . خوشحالم از اینکه در جمع صمیمی شما عزیزان هستم .