PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز درباره adsl

mehraboOon
02-26-2012, 05:23 PM
همه چیز درباره ADSL
با این تکنولوژی حتی می توان محتوای فعلی موجود در اینترنت را از متن به صوت تبدیل کرد و دیگر احتیاجی به کوچک کردن حجم تصاویر گرافیکی و در نتیجه کاهش کیفیت آنها نخواهد بود. می توان به راحتی ویدیو کنفرانس بین دانشگاهها و مراکز صنعتی برگزار کرد.

ADSL مخفف کلمات Asymmetric Digital Subscriber Line به معنای خط اشتراک دیجیتال نامتقارن است. این تکنولوژی نسبتاً جدید است که خطوط تلفن فعلی را به راهی برای دستیابی به صوت و تصویر و تبادل اطلاعات با سرعت نسبتاً بالا تبدیل می کند. ADSL می تواند بیش از 6Mb در ثانیه به مشترک تحویل دهد این بدان معناست که بدون سرمایه گذاری زیاد و با کابل های موجود می توان ظرفیت را تا 50 برابر افزایش داد.

با این تکنولوژی حتی می توان محتوای فعلی موجود در اینترنت را از متن به صوت تبدیل کرد و دیگر احتیاجی به کوچک کردن حجم تصاویر گرافیکی و در نتیجه کاهش کیفیت آنها نخواهد بود. می توان به راحتی ویدیو کنفرانس بین دانشگاهها و مراکز صنعتی برگزار کرد.

ADSL می تواند به راحتی تا 10 سال دیگر حلال مشکلات سرعت اینترنت باشد تا سیستم خطوط تلفن بتوانند خطوط با ظرفیت جدید یا حتی سیستم های پیشرفته تر که احتیاج به کابل نداشته باشند راه اندازی شود.

نویسنده: سهراب نیازی

دانلود فایل PDF (http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/12/4/210409_406.pdf)

omides66
03-29-2012, 03:26 AM
سلام من تو شرکتی کار می کنم که اینترنت از مخ ابرات گرفته.میخام بدونم میشه از خونم وصل شد؟من یوزر وپسوردشو دارم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی فرمایید ممنون

hossenf
03-29-2012, 03:52 AM
سلام من تو شرکتی کار می کنم که اینترنت از مخ ابرات گرفته.میخام بدونم میشه از خونم وصل شد؟من یوزر وپسوردشو دارم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی فرمایید ممنون

اگه شما خودت از مخابرات adsl داری میشه، البته اونم با همون سرعتی که خودت داری!! کاری هم نداره،

نکته : اگه داشتی و قطع شده هم میشه!

در ضمن، کنترل پنل adsl مخابرات یه جایی داره که میشه adsl را به شماره دیگه منتقل کرد!(خراسان رضوی که داره!) ، بنده امتحان نکردم ببینم اصلا کار میکنه یا نه!!

borhan_3010
03-29-2012, 10:50 AM
درود
باید مک آدرس مودم رو هم به مک آدرس مودمی که به اینترنت وصله تغییر داد! چون ISP ها مودم رو با مک Mac Address میشناسن!
همچنین همونطور که دوستمون فرمودند باید شماره تلفن رو هم تغییر داد! البته خیلی از ISP ها این قابلیت رو به صورت آنلاین ندارن و باید حضوراً درخواست بدین چون به خاطر مسائل امنیتی هم مناسب نیست که بشه آنلاین شماره تلفن رو تغییر داد!

مورد آخر بحث اخلاقی این کار هستش ...

omides66
03-30-2012, 02:51 AM
سلام درود بر همه عزیزان من قبلا از صبانت(خراسان رضوی) اینترنت گرفتم.روزانم تموم شده وفقط شبانمه. برای مخابرات هم من شماره تلفنمو چک کردم، گفتن میشه بهتون اینترنت داد. الان من باید چیکار کنم.ودر مورد آخر شرکنم نیز خبر داره وکلا شرعی واخلاقیه!!!!!!!!!!!!! لطفا راهنمایی فرمایید باتشکر.

borhan_3010
03-30-2012, 01:45 PM
درود

اول این که فکر نکنم ISP ـی که شرکت تون ازش اینترنت میگیره موافق این کار باشه بهتره باهاشون هماهنگ کنین که بعداً براتون دردسر درست نشه؟ حتی می تونن به سرقت متهم تون کنن!!
در مورد تغییر شماره تلفن من ندیدم آنلاین بشه تغییر داد مگر موارد خاص که دوستان بالا فرمودند پس اون مورد رو خودتون باید پیگیری کنید
درمورد مک آدرس اول باید برید تو منو مودم شرکت و بعد مک آدرس رو پیدا کنید و همین کار رو تو مودم خودتون بکنین و مک رو به مک اون مودم تغییر بدید، بعد با توجه به نوع اتصال کانکشن داخلی یا خارجی رو تنظیم کنین! البته برای استفاده از اینترنت خودتون دوباره باید مک رو برگردونین به حالت اول
ممکنه بعضی ISP ها مواردی دیگه ای رو برای جلوگیری از سرقت اکانت هاشون برای بالا بردن امنیت در نظر گرفته باشن!
در کل چون این موارد مربوط به هک هم میشه! نمیشه بیشتر از این توضیح داد! چون علاوه بر اینکه مخالف قوانین سایت هستش و ممکنه سوءاستفاده بشه ...
موفق باشید

مدیران محترم درصورت صلاحدید و تشخیص می تونن پست من رو ویرایش کنن:pi8: