PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رایان رینولدز از دنزل واشنگتون می‌ترسد!

doulton
02-23-2012, 10:26 PM
در این فیلم دنزل واشنگتون نقش یکی از قربانیان شکنجه به روش شبیه سازی غرق درآب را بازی می کند. در این نوع شکنجه سر قربانی با یک حوله پوشانده می شود و...

وقتی رایان رینولدز اشتباها" به صورت دنزل واشنگتون ضربه زد، با خودش فکر کرد که دنزل او را نابود خواهد کرد.

این بازیگر ۳۵ ساله در یکی از صحنه های فیلمبرداری فیلم جدید خود با نام "خانه امن" اشتباها" به صورت بازیگر همکارش، دنزل واشنگتون ضربه زد اما وقتی این بازیگر مشهور و قوی هیکل اصلا" عصبانی نشد و به او گفت اشکالی ندارد، خیلی تعجب کرد.
او گفت: "در یکی از صحنه های زد و خورد فیلم "خانه امن"، من اشتباها" بصورت دنزل واشنگتون مشت زدم و باعث درد و ناراحتی او شدم."

" اما در کمال تعجب او به من گفت که مشکلی نیست و اصلا" نباید به خاطر این موضوع ناراحت شوم .قبل از شنیدن این حرف با خودم فکر می کردم که او بعد از فیلمبرداری مرا نابود خواهد کرد و می خواستم نه تنها از صحنه فیلمبرداری بلکه از آن شهر فرار کنم."

در این فیلم دنزل واشنگتون نقش یکی از قربانیان شکنجه به روش شبیه سازی غرق درآب را بازی می کند. در این نوع شکنجه سر قربانی با یک حوله پوشانده می شود و در حالیکه از دستهایش آویزان شده است روی سر او آب ریخته می شود. رایان اعتراف کرد که تماشای صحنه هایی که دنزل واشنگتون نقش این قربانی در حال شکنجه را بازی می کرد واقعا" برای او آزار دهنده بود.

او به مجله "شرت لیست " گفت: "من هیچ وقت این نوع شکنجه راندیده بودم. دنزل بعضی اوقات واقعا" سرش را با حوله می پوشاند و سعی می کرد این شکنجه را واقعا" تجربه کند تا بتواند احساس آن قربانی را کاملا" درک کند. تماشای این صحنه ها واقعا" برای من ناراحت کننده بود."