mehraboOon
02-22-2012, 09:50 PM
ميگو با سس مادريدرز
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/3/60205_821.jpg
مواد لازم
آووكادو: يك يا 2 عدد
شاهي: يك دسته كوچك
آردسفيد: به ميزان لازم
(پاپريكا) فلفل قرمزشيرين: يك قاشق چايخوري سرپر
شاهميگو: 220 گرم (پوستكنده و تميز شده)
روغن زيتون: به ميزان لازم
سير: 2 حبه
سس مادريد رز: مايونز: 4 قاشق غذاخوري
سس قرمز: يك قاشق غذاخوري
ليمو: يك عدد
نمك، فلفل سياه، روغن زيتون
سبزيهاي خشك: براي تزئين
برای شروع
بادقت آووكادو را با چاقو از وسط برش بزنيد و با يك چاقو تيز دور هسته را به آرامي فشار دهيد تا هسته از پوسته نرم جدا شود. پوست آووكادو را به نازكي از روي آن برداريد و در يك ظرف زيبا قرار دهيد، شاهيها را شسته و شاخههاي آن را كوتاه كرده و روي آووكادو بريزيد. در مرحله بعد يك مشت آرد را درون يك كاسه بريزيد و بعد ميگوها را درون آرد ريخته، هم بزنيد تا ميگوها كاملا به آرد آغشته شوند.
سس مادريد رز:
براي درست كردن سس مخصوص: سس مايونز را در كاسه ريخته و سس گوجهفرنگي را همراه با نمك، فلفل سياه و مقدار كمي روغن زيتون تركيب كنيد و در آخر ليموي تازه را برش زده و روي كل سس بچكانيد. براي تزئين سس از سبزيهاي خشك استفاده كنيد. يك ماهيتابه بزرگ را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد، هنگامي كه به خوبي داغ شد. روغن زيتون فراوان در آن بريزيد و سيرها را درون آن رنده كنيد به سرعت ميگوها را درون ماهيتابه ريخته و درون روغن آنها را هم بزنيد از يك تا 10 شمرده و مقداري نمك، فلفل و فلفل قرمز پاپريكا براي خوشرنگ شدن ميگوها به آن اضافه كنيد و به همزدن ميگوها ادامه دهيد و سعي كنيد كه همه آنها در يك درجه حرارت براي مدت زمان 3 تا 4 دقيقه تا هنگامي كه كاملا ترد و طلايي و پخته شوند.
سرو:
زمان سرو غذا فرا رسيده است. پس عاشقانه ظرف غذاي خود را بچينيد. ابتدا هر نصفه از آووكادوها را در ظرفهاي جدا قرار داده و ميگوها را كنار آن بريزيد. سس ماريد رز را كنار بشقاب ريخته و مجددا فلفل پاپريكا را روي كل مواد بپاشيد، درآخر ليمو را 4 قاچ كرده و كنار بشقاب قرار دهيد.اين فوقالعاده است، پس از اين غذاي فوق العاده لذت ببريد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/3/60205_821.jpg
مواد لازم
آووكادو: يك يا 2 عدد
شاهي: يك دسته كوچك
آردسفيد: به ميزان لازم
(پاپريكا) فلفل قرمزشيرين: يك قاشق چايخوري سرپر
شاهميگو: 220 گرم (پوستكنده و تميز شده)
روغن زيتون: به ميزان لازم
سير: 2 حبه
سس مادريد رز: مايونز: 4 قاشق غذاخوري
سس قرمز: يك قاشق غذاخوري
ليمو: يك عدد
نمك، فلفل سياه، روغن زيتون
سبزيهاي خشك: براي تزئين
برای شروع
بادقت آووكادو را با چاقو از وسط برش بزنيد و با يك چاقو تيز دور هسته را به آرامي فشار دهيد تا هسته از پوسته نرم جدا شود. پوست آووكادو را به نازكي از روي آن برداريد و در يك ظرف زيبا قرار دهيد، شاهيها را شسته و شاخههاي آن را كوتاه كرده و روي آووكادو بريزيد. در مرحله بعد يك مشت آرد را درون يك كاسه بريزيد و بعد ميگوها را درون آرد ريخته، هم بزنيد تا ميگوها كاملا به آرد آغشته شوند.
سس مادريد رز:
براي درست كردن سس مخصوص: سس مايونز را در كاسه ريخته و سس گوجهفرنگي را همراه با نمك، فلفل سياه و مقدار كمي روغن زيتون تركيب كنيد و در آخر ليموي تازه را برش زده و روي كل سس بچكانيد. براي تزئين سس از سبزيهاي خشك استفاده كنيد. يك ماهيتابه بزرگ را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد، هنگامي كه به خوبي داغ شد. روغن زيتون فراوان در آن بريزيد و سيرها را درون آن رنده كنيد به سرعت ميگوها را درون ماهيتابه ريخته و درون روغن آنها را هم بزنيد از يك تا 10 شمرده و مقداري نمك، فلفل و فلفل قرمز پاپريكا براي خوشرنگ شدن ميگوها به آن اضافه كنيد و به همزدن ميگوها ادامه دهيد و سعي كنيد كه همه آنها در يك درجه حرارت براي مدت زمان 3 تا 4 دقيقه تا هنگامي كه كاملا ترد و طلايي و پخته شوند.
سرو:
زمان سرو غذا فرا رسيده است. پس عاشقانه ظرف غذاي خود را بچينيد. ابتدا هر نصفه از آووكادوها را در ظرفهاي جدا قرار داده و ميگوها را كنار آن بريزيد. سس ماريد رز را كنار بشقاب ريخته و مجددا فلفل پاپريكا را روي كل مواد بپاشيد، درآخر ليمو را 4 قاچ كرده و كنار بشقاب قرار دهيد.اين فوقالعاده است، پس از اين غذاي فوق العاده لذت ببريد.