mehraboOon
02-22-2012, 09:48 PM
تاسكباب مرغ
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/29/64870_637.jpg
برترین ها:
مواد لازم براي 6 نفر
سينه مرغ: 2 عدد، بزرگ و پوستگرفته و دو نيم شده
ران مرغ: 4 عدد، پوستگرفته
روغنزيتون: 2 قاشق سوپخوري
موسير: 200 گرم، پوستگرفته
سير: 2 بوته، خرد شده
زنجبيل تازه: 4 سانتيمتر، رنده شده
پودر زيره: يك قاشق سوپخوري
تخم گشنيز: يك قاشق سوپخوري، كمي آسيابشده
چوب دارچين: 2 عدد، كوچك
گردو: 375 گرم، آسيابشده
عصاره مرغ: 500 ميليليتر
عسل: يك قاشق سوپخوري
گشنيز: 2 قاشق سوپخوري، ساطوري شده
زعفران و چيلي: مقداري، ساييدهشده
روش تهیه :
1. اجاق را با دماي 160 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. تكههاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم ميكنيم. مرغها را درون ظرف خوب سرخ ميكنيم تا كاملا برشته شوند، بعد آنها را از ظرف خارج ميكنيم.
2. شعله گاز را كم كرده، موسيرها را در تابه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند. حالا سير و زنجبيل رنده شده را هم به آن اضافه كرده و براي 30 ثانيه بپزيد و بعد تمام ادويهها را داخل تابه ريخته و به مدت يك دقيقه تفت دهيد.
3. گردوهاي آسيابشده را با مواد داخل تابه حسابي مخلوط كنيد تا طعم ادويهها به خورد گردو برود. حالا مرغها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روي آن بريزيد. وقتي غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذاريد تا براي 40 دقيقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنيز را روي آن بپاشيد و سرو كنيد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/29/64870_637.jpg
برترین ها:
مواد لازم براي 6 نفر
سينه مرغ: 2 عدد، بزرگ و پوستگرفته و دو نيم شده
ران مرغ: 4 عدد، پوستگرفته
روغنزيتون: 2 قاشق سوپخوري
موسير: 200 گرم، پوستگرفته
سير: 2 بوته، خرد شده
زنجبيل تازه: 4 سانتيمتر، رنده شده
پودر زيره: يك قاشق سوپخوري
تخم گشنيز: يك قاشق سوپخوري، كمي آسيابشده
چوب دارچين: 2 عدد، كوچك
گردو: 375 گرم، آسيابشده
عصاره مرغ: 500 ميليليتر
عسل: يك قاشق سوپخوري
گشنيز: 2 قاشق سوپخوري، ساطوري شده
زعفران و چيلي: مقداري، ساييدهشده
روش تهیه :
1. اجاق را با دماي 160 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. تكههاي مرغ را خوب ادويه زده، روغن را در يك تابه متوسط و نسوز گرم ميكنيم. مرغها را درون ظرف خوب سرخ ميكنيم تا كاملا برشته شوند، بعد آنها را از ظرف خارج ميكنيم.
2. شعله گاز را كم كرده، موسيرها را در تابه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند. حالا سير و زنجبيل رنده شده را هم به آن اضافه كرده و براي 30 ثانيه بپزيد و بعد تمام ادويهها را داخل تابه ريخته و به مدت يك دقيقه تفت دهيد.
3. گردوهاي آسيابشده را با مواد داخل تابه حسابي مخلوط كنيد تا طعم ادويهها به خورد گردو برود. حالا مرغها را درون تابه گذاشته و عصاره مرغ و عسل را روي آن بريزيد. وقتي غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذاريد تا براي 40 دقيقه بپزد تا نرم شود. حالا گشنيز را روي آن بپاشيد و سرو كنيد.