mehraboOon
02-22-2012, 09:47 PM
خوراك استروگانف روسي
اين غذا يك طعم واقعا منحصر به فرد دارد كه مزه خوراك گوشت با سس سفيد فرانسوي را با استروگانف روسي مخلوط ميكند و طعم اين غذا را جهاني ميكند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/3/60203_554.jpg
مواد لازم استروگانف روسي
كره: يك قالب
جعفري تازه: يك دسته كوچك
خامه: 285 ميليليتر
ليمو: يك عدد
برنج باسماتي: 150 گرم
تره فرنگي: به ميزان لازم
شاه بلوط يا قارچ: يك مشت پر
سينه مرغ: 2 عدد
آب: يك ليوان
مواد لازم ادويهها
نمك دريايي
فلفل سياه
روغن زيتون
برای شروع
اگر مقداري برنج را بگذاريد تا پخته شود، ميتوانيد آن را به اين غذا اضافه كنيد يا اگر مايل باشيد مثل من از قارچ استفاده كنيد ولي البته در آخر غذا سس را درست كرده و همراه آن درون غذا بريزيد، بنابراين قارچها به گونهاي پخته شوند كه زير دندان صدا دهند.
خوراك استروگانف روسي
ابتدا برنج را كاملا شسته و بگذاريد تا مراحل پخت را بهخوبي طي كند، بعد به سراغ ترهفرنگيها رفته و با يك چاقوي تيز سر و ته آن را بزنيد و بهخوبي بشوييد و آن را روي تخته چوبي2سانتيمتر، 2 سانتيمتر بهصورت اريب برش دهيد بعد قارچها را شسته و مجدد برش بدهيد حالا وقت آن رسيده تا سينه مرغ را به اندازه بندهاي انگشت ببريد تا زيباتر بهنظر برسند. يك ماهيتابه بزرگ را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و مقدار قابل ملاحظهايي روغن زيتون را درون ماهيتابه بريزيد همراه با يك قالب كره، ترهفرنگي خرد شده را كمكم داخل ماهيتابه ريخته و با قاشق چوبي هم بزنيد يك ليوان آب درون ماهي تابه ريخته و مقداري نمك و فلفل روي كل مواد بپاشيد و بگذاريد بهمدت 5دقيقه در آب درون ماهيتابه جوش بخورد. با يك فويل روي ماهيتابه را پوشانده و بگذاريد تا كمي بخارپز شود سپس فويل را از روي آن برداشته، مرغ را همراه با قارچ برشزده شده را داخل مواد بريزيد و تفت دهيد بعد حرارت گاز را كمي پايين آورده و بگذاريد تا بهمدت 10 دقيقه به همين منوال باشد. قبل از سرو، برنج پختهشده را داخل مواد ريخته و يك ليمو را برش زده و داخل مواد بچكانيد، خامه را ميتوانيد در جوش آخر داخل مواد بريزيد. هنگام سرو جعفري را ريز كرده و روي كل استروگانف بريزيد، يك ليموي برشداده شده را كنار بشقاب مهمانها قرار دهيد.
اين غذا يك طعم واقعا منحصر به فرد دارد كه مزه خوراك گوشت با سس سفيد فرانسوي را با استروگانف روسي مخلوط ميكند و طعم اين غذا را جهاني ميكند.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/3/60203_554.jpg
مواد لازم استروگانف روسي
كره: يك قالب
جعفري تازه: يك دسته كوچك
خامه: 285 ميليليتر
ليمو: يك عدد
برنج باسماتي: 150 گرم
تره فرنگي: به ميزان لازم
شاه بلوط يا قارچ: يك مشت پر
سينه مرغ: 2 عدد
آب: يك ليوان
مواد لازم ادويهها
نمك دريايي
فلفل سياه
روغن زيتون
برای شروع
اگر مقداري برنج را بگذاريد تا پخته شود، ميتوانيد آن را به اين غذا اضافه كنيد يا اگر مايل باشيد مثل من از قارچ استفاده كنيد ولي البته در آخر غذا سس را درست كرده و همراه آن درون غذا بريزيد، بنابراين قارچها به گونهاي پخته شوند كه زير دندان صدا دهند.
خوراك استروگانف روسي
ابتدا برنج را كاملا شسته و بگذاريد تا مراحل پخت را بهخوبي طي كند، بعد به سراغ ترهفرنگيها رفته و با يك چاقوي تيز سر و ته آن را بزنيد و بهخوبي بشوييد و آن را روي تخته چوبي2سانتيمتر، 2 سانتيمتر بهصورت اريب برش دهيد بعد قارچها را شسته و مجدد برش بدهيد حالا وقت آن رسيده تا سينه مرغ را به اندازه بندهاي انگشت ببريد تا زيباتر بهنظر برسند. يك ماهيتابه بزرگ را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و مقدار قابل ملاحظهايي روغن زيتون را درون ماهيتابه بريزيد همراه با يك قالب كره، ترهفرنگي خرد شده را كمكم داخل ماهيتابه ريخته و با قاشق چوبي هم بزنيد يك ليوان آب درون ماهي تابه ريخته و مقداري نمك و فلفل روي كل مواد بپاشيد و بگذاريد بهمدت 5دقيقه در آب درون ماهيتابه جوش بخورد. با يك فويل روي ماهيتابه را پوشانده و بگذاريد تا كمي بخارپز شود سپس فويل را از روي آن برداشته، مرغ را همراه با قارچ برشزده شده را داخل مواد بريزيد و تفت دهيد بعد حرارت گاز را كمي پايين آورده و بگذاريد تا بهمدت 10 دقيقه به همين منوال باشد. قبل از سرو، برنج پختهشده را داخل مواد ريخته و يك ليمو را برش زده و داخل مواد بچكانيد، خامه را ميتوانيد در جوش آخر داخل مواد بريزيد. هنگام سرو جعفري را ريز كرده و روي كل استروگانف بريزيد، يك ليموي برشداده شده را كنار بشقاب مهمانها قرار دهيد.