mehraboOon
02-22-2012, 06:24 AM
کباب پزی با آتشفشان فعال! + عکس
رستوران "دیاپلو" یا رستوران "شیطان" به پخت کباب خوشمزه در اسپانیا معروف است.
برترین ها: رستوران "دیاپلو" یا رستوران "شیطان" به پخت کباب خوشمزه در اسپانیا معروف است.
این رستوران غذاهای خود را بر روی ذغال نمی پزد بلکه از حرارت دهانه یک آتشفشان فعال برای پخت آن استفاده می کند.
به گزارش برترین ها، رستوران "شیطان" در اسپانیا که به رستوران "دیاپلو" معروف است، گوشت ها را روی زغال کباب نمی کند، بلکه آنها را روی دهنه یک آتش فشان فعال کباب می کنند و به مشتریان خود می دهند.
رستوران "شیطان" در جزیره "لانزروت" اسپانیا روی دهانه آتشفشان فعالی که گدازه ای پرتاب نمی کند، قرار دارد و به همین دلیل آشپزهای رستوران تصمیم گرفتند با استفاده از حرارت آن، استیک، کباب و غذاهای دیگر را بپزند.
این رستوران در سال 1970، توسط یک هنرمند و مهندس مشهور اسپانیایی به نام "قیصر مانریک" با انگیزه جذب توریست ساخته شده است.
قیصر مانریک، لذت بردن مشتریان از مناظر طبیعی جزیره لانزروت را انگیزه دیگر خود اعلام کرده است.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65221_117.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65222_662.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65223_351.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65224_900.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65225_902.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65226_148.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65227_893.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65228_364.jpg
رستوران "دیاپلو" یا رستوران "شیطان" به پخت کباب خوشمزه در اسپانیا معروف است.
برترین ها: رستوران "دیاپلو" یا رستوران "شیطان" به پخت کباب خوشمزه در اسپانیا معروف است.
این رستوران غذاهای خود را بر روی ذغال نمی پزد بلکه از حرارت دهانه یک آتشفشان فعال برای پخت آن استفاده می کند.
به گزارش برترین ها، رستوران "شیطان" در اسپانیا که به رستوران "دیاپلو" معروف است، گوشت ها را روی زغال کباب نمی کند، بلکه آنها را روی دهنه یک آتش فشان فعال کباب می کنند و به مشتریان خود می دهند.
رستوران "شیطان" در جزیره "لانزروت" اسپانیا روی دهانه آتشفشان فعالی که گدازه ای پرتاب نمی کند، قرار دارد و به همین دلیل آشپزهای رستوران تصمیم گرفتند با استفاده از حرارت آن، استیک، کباب و غذاهای دیگر را بپزند.
این رستوران در سال 1970، توسط یک هنرمند و مهندس مشهور اسپانیایی به نام "قیصر مانریک" با انگیزه جذب توریست ساخته شده است.
قیصر مانریک، لذت بردن مشتریان از مناظر طبیعی جزیره لانزروت را انگیزه دیگر خود اعلام کرده است.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65221_117.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65222_662.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65223_351.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65224_900.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65225_902.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65226_148.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65227_893.jpg
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/30/65228_364.jpg