PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رژیم غذایی قرمز ـ بنفش یعنی چه؟



poliyananilo
08-28-2010, 04:34 PM
رژیم غذایی قرمز ـ بنفش یعنی چه؟

http://img.tebyan.net/big/1389/05/1561841381011163245611364316619914923181202.jpg
دانشمندان ایتالیا می ‌گویند؛ ماده ‌ای که در پرتقال (http://www.tebyan.net/nutrition_health/%28foods%29/fruits/winter_fruits/2008/1/27/59517.html)خونی، گیلاس (http://www.tebyan.net/nutrition_health/%28foods%29/fruits/summer_fruits/2010/4/1/119481.html)، توت فرنگی (http://www.tebyan.net/nutrition_health/%28foods%29/fruits/summer_fruits/2009/5/2/90517.html)و سایر خوراکی ‌های قرمز و بنفش رنگ یافت می ‌شود، ممکن است میزان خطر ابتلا به عوارض قلبی (http://www.tebyan.net/nutrition_health/dites/disease_dites/heart/2007/2/7/32523.html) و چاقی (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=234)مفرط را کاهش دهد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا از خوزستان، تاکنون انواع مختلفی از رژیم‌ های غذایی ویژه ی لاغری به بازار آمده است که در همه ی آن‌ ها ادعا شده رعایت آن‌ ها باعث می ‌شود افراد وزن کم کنند.

اکنون دانشمندان در ایتالیا می ‌گویند؛ مردم باید برای کم کردن وزن و اجتناب از بیماری ‌های قلبی (http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=67155)به رژیم غذایی " قرمز و بنفش رنگ " روی بیاورند.

ماده‌ ای که در این دست از خوراکی‌ ها به طور طبیعی پیدا می ‌شود " آنتوسیانین " (Anthocyanin)، نام دارد. این ماده در همه ی گیاهانی که قد می‌ کشند و اغلب گل ‌ها و میوه‌ ها دیده می‌ شود. هم‌ چنین در برگ ‌ها، ساقه‌ ها و ریشه‌ ها نیز پیدا می‌ شود. در این قسمت ‌ها، آنتوسیانین ‌ها عمدتا در غشای خارجی سلول ‌ها متمرکز است و مقدار آن نسبتا بالا است.
http://img.tebyan.net/big/1389/05/216194234100301559101145200197611624117799.jpg
برای مثال یک کیلوگرم تمشک حاوی حدود یک گرم و لوبیا (http://www.tebyan.net/nutrition_health/%28foods%29/cereals_legumes/2007/1/24/31903.html)های قرمز و سیاه حدود 20 میلی ‌گرم آنتوسیانین دارند.

رنگ آنتوسیانین‌ ها بستگی به ساختار و میزان اسید ماده ی خوراکی دارد. بسیاری از آنتوسیانین ها در شرایط اسیدی قرمز رنگ‌ هستند و هر چه میزان اسیدیته کم‌ تر شود به رنگ آبی ـ بنفش نزدیک ‌تر می ‌شود. این ماده هم چنین در برخی ذرت‌ ها یافت می ‌شود.

ریاست این گروه تحقیقی بر عهده پرفسور تونلی بوده است. او می ‌گوید: وقتی گروه‌ او موش‌ های آزمایشگاهی را تحت رژیم غذایی " قرمز و بنفش " قرار داده است، آسیب به قلب این حیوانات به میزان 30 درصد کاهش یافته و چربی بدن آن‌ ها نیز کم شده است.

پرفسور تونلی می ‌گوید: مرحله بعدی کار او و گروهش، مطالعه تاثیر آنتوسیانین بر انسان‌ ها است.
او افزود: نتایج اولیه چشمگیر بوده و مردم نباید منتظر نتیجه آزمایش‌ های بعدی باشند و از هم ‌اکنون مواد گیاهی قرمز و بنفش را به رژیم غذایی خود اضافه کنند