mehraboOon
02-14-2012, 10:08 PM
مرغ كبابي آويشني با پوره سيبزميني و سير
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/16/62512_398.jpg
برترین ها:
مواد لازم براي4 نفر
مرغ: يك عدد بزرگ
ليمو: يك عدد
آويشن تازه: يك بوته
روغن زيتون، نمك و فلفل: به مقدار لازم
سيبزميني ريز: 20 عدد
سير: يك بوته كامل، با برش طولي بريده شده
روغن زيتون: يكدوم فنجان
ليمو: يكدوم آب گرفته
روش تهیه
1. فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. مرغ را بعد از شستن و خشك كردن، كاملا با نمك و روغن زيتون و فلفل كاملا آغشته كنيد. ليمو را هم به 2 نيم قسمت كرده و داخل شكم مرغ بگذاريد.
2. پوست مرغ را آهسته بلند كرده و مقداري آويشن تازه زيرش بگذاريد.
3. سيبزمينيها، سير، روغن زيتون، آبليمو و باقيمانده آويشن را با هم مخلوط كنيد و به همراه مرغ، در يك ظرف مخصوص فر بگذاريد.
4. مرغ و مواد را به مدت 30 دقيقه در فر كباب كنيد. حالا دماي فر را به 190 درجه كاهش داده و براي 30 دقيقه ديگر آن را بپزيد. اكنون آن را از فر بيرون آورده و قبل از سرو، 10دقيقه صبر كنيد تا خنك شود.
5. حالا كه مرغ را بيرون آوردهايد، سيرها را كاملا له كنيد. سيبزمينيها را نيز با يك گوشتكوب، حسابي بكوبيد. بعد هم مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كرده و با سير آن را مخلوط كنيد. در نهايت پوره سيبزميني و سير را در كنار مرغ، سرو كنيد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/16/62512_398.jpg
برترین ها:
مواد لازم براي4 نفر
مرغ: يك عدد بزرگ
ليمو: يك عدد
آويشن تازه: يك بوته
روغن زيتون، نمك و فلفل: به مقدار لازم
سيبزميني ريز: 20 عدد
سير: يك بوته كامل، با برش طولي بريده شده
روغن زيتون: يكدوم فنجان
ليمو: يكدوم آب گرفته
روش تهیه
1. فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم كنيد. مرغ را بعد از شستن و خشك كردن، كاملا با نمك و روغن زيتون و فلفل كاملا آغشته كنيد. ليمو را هم به 2 نيم قسمت كرده و داخل شكم مرغ بگذاريد.
2. پوست مرغ را آهسته بلند كرده و مقداري آويشن تازه زيرش بگذاريد.
3. سيبزمينيها، سير، روغن زيتون، آبليمو و باقيمانده آويشن را با هم مخلوط كنيد و به همراه مرغ، در يك ظرف مخصوص فر بگذاريد.
4. مرغ و مواد را به مدت 30 دقيقه در فر كباب كنيد. حالا دماي فر را به 190 درجه كاهش داده و براي 30 دقيقه ديگر آن را بپزيد. اكنون آن را از فر بيرون آورده و قبل از سرو، 10دقيقه صبر كنيد تا خنك شود.
5. حالا كه مرغ را بيرون آوردهايد، سيرها را كاملا له كنيد. سيبزمينيها را نيز با يك گوشتكوب، حسابي بكوبيد. بعد هم مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كرده و با سير آن را مخلوط كنيد. در نهايت پوره سيبزميني و سير را در كنار مرغ، سرو كنيد.