PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تورتيلا+پاپريسكا+ مانچيگو



mehraboOon
02-14-2012, 10:06 PM
تورتيلا+پاپريسكا+ مانچيگو

اين دستور غذا بسيار آسان و پخت آن قطعا براي شما لذت‌بخش است و باعث مي‌شود مهمان‌ها فكر كنند كه آشپز ماهري آن را پخته است و خوردن اين غذا به يك دور دنيا گشتن مي‌ارزد.





http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/12/61845_288.jpg


برترین ها: مواد لازم تورتيلا


سيب‌زميني كوچك: 250 گرم
پياز قرمز: يك عدد كوچك
رازيانه: يك قاشق چاي‌خوري
سير: 2 حبه
تخم‌مرغ: 8 عدد
جعفري: يك دسته كوچك
ماهي كولي
ماهي پوست كنده: 100 گرم
جعفري: يك دسته كوچك
گوجه‌فرنگي ريز: 150 گرم




مواد لازم براي سرو


آب معدني: به ميزان كم
پرتقال:‌ 5 عدد




ادويه‌ها


روغن زيتون
نمك و فلفل سياه




مواد لازم پاپريسكا


پنير مانچيگو: 100 گرم
نان باگت گرد: يك عدد
بادام آب‌پز: 50 گرم
آويشن: چندبرگ
انواع فلفل: 450 گرم
ليمو: يك‌دوم




مواد لازم مانچيگو


پنير مانچيگو: 100 گرم
گوشت دودي با برش‌هاي نازك
عسل: براي مزه‌دار كردن
پودر قهوه‌ فوري: به ميزان لازم
زيتون سياه: يك مشت
جعفري يا آويشن: براي تزئين
فلفل قرمز: به مقدار لازم





http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/12/61846_307.jpg


برای شروع

يك ماهي‌تابه متوسط را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و همچنين يك ماهي‌تابه كوچك روي حرارت كم، گريل را با يك حرارت زياد روشن كنيد و بقيه كارها را طبق روال انجام دهيد.

ماهي كولي

ماهي كولي‌ها را به سرعت در يك ماهي‌تابه حاوي روغن زيتون همراه با نمك سرخ كرده و بعد در يك ظرف قرار دهيد و جعفري‌ها را روي آن با چاقو خرد كنيد و درآخر گوجه‌فرنگي‌هاي ريز را در ماهي‌تابه كمي تفت دهيد و به ظرف غذا براي سرو اضافه كنيد.

پايريسكا

پنير مانچيگو را از قالب درآورده و با چاقو ريز ريز كرده و بعد نان باگت را با دست تكه كنيد و بادام آب‌پز را به آن اضافه كنيد و درون مخلوط‌كن ريخته و همچنين برگ‌هاي آويشن، فلفل و نمك را درون خردكن بريزيد و به سرعت آن‌ها را خرد كنيد و درآخر ليمو را برش زده و روي مواد بچكانيد و همه مواد را از مخلوط‌كن در يك ظرف داغ بريزيد و با خرده‌هاي نان آن را تزئين كنيد.

تورتيلاي سريع

سيب‌زميني‌ها را براي شروع يك سانتي‌متر، يك سانتي‌متر روي تخته برش بزنيد و بعد درون ماهي‌تابه‌اي كه با حرارت كم روي گاز است بريزيد. روغن زيتون همراه با نمك را اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد. پيازها را شسته و سريع از وسط نصف كنيد و پوست آن را بگيريد. هنگامي كه رنگ سيب‌زميني‌ها كمي عوض شد پيازها را درون آن خرد كنيد و رازيانه را روي تمام مواد همراه با فلفل سياه بپاشيد. سير را روي كل مواد رنده كنيد و به خوبي هم بزنيد و براي مدتي آن را به حال خود رها كنيد. پس از مدت زماني كه سيب‌زميني‌ها رنگ طلايي به خود گرفتند برگ‌هاي كوچك جعفري را جدا كرده و روي تخته خرد كنيد و به مواد اضافه كنيد و مجددا كل مواد را به هم بزنيد و حتما مزه را چ كنيد و اگر مقدار بيشتري نمك و فلفل لازم داشت به آن بزنيد. اگر از لحاظ مزه، مشكلي نداشت تخم‌مرغ‌ها را درون ماهي‌تابه بشكنيد و به سرعت با غذا هم بزنيد حرارت را از زياد به كم بياوريد و بگذاريد تا مايع تخم‌مرغ‌ها در همه جاي ماهي‌تابه قرار گرفته باشد و بعد ماهي‌تابه را زير قسمت گريل در طبقه بالاي فر در مدت زمان 3 تا 5 دقيقه قرار دهيد تا زماني كه كاملا طلايي و پفكي شود. تورتيلا را از فر درآورده و يك ظرف صاف و گرد قرار دهيد.

مانچيگو

گوشت‌هاي دودي را روي يك تخته قرار دهيد و پنير مانچيكو را 3گوش مانند يك مثلت كوچك با چاقو برش بزنيد. مقداري عسل را روي پنيرها بريزيد و همچنين پودر قهوه فوري را روي آن‌ها بپاشيد تا جذب عسل شود. يك مشت زيتون سياه نيز دورتادور پنير بريزيد و گوشت‌هاي دودي را براي مدتي كم داخل فر قرار دهيد تا كمي ترد شوند و پس از چند دقيقه آن را از فر درآورده و در ظرف كنار پنير و مخلفاتش قرار دهيد. وقت آن رسيده تا برگ‌هاي جعفري يا آويشن را كنار غذا بچينيد تا براي سرو آماده شود، از فلفل قرمز در آخر براي پاشيدن روي كل غذا استفاده كنيد.