fatema
02-13-2012, 11:16 PM
مواد لازم :
گوشت چرخ كرده 250 گرم
تخم مرغ پخته 2 عدد
پیاز داغ عسلی 0.5 فنجان
جعفری ساطوری شده 0.5 فنجان
پاپریكا 0.25 قاشق مربا خوری
فلفل 0.25 قاشق مربا خوری
دارچین 0.25 قاشق مربا خوری
پیاز 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
گوشت را تفت میدهیم
پیاز داغ غسسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد
پاپریکا ، فلفل ، نمک ، دارچین ، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم
پس از پخته شدن بطوریکه آب گوشت کاملا بر چیده و تمام شد تخم مرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم
از روش آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم مایه برای پیروشکی جاضر خواهد بود
خمیر پراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده میکنیم
خمیر را به چانه های خیلی کوچک در میا وریم و آنرا با دست باز میکنیم
مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم
در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم
حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیروشکی کاملا مغز پخت شود
از روغن بیرون آورده و سر میز میبری
گوشت چرخ كرده 250 گرم
تخم مرغ پخته 2 عدد
پیاز داغ عسلی 0.5 فنجان
جعفری ساطوری شده 0.5 فنجان
پاپریكا 0.25 قاشق مربا خوری
فلفل 0.25 قاشق مربا خوری
دارچین 0.25 قاشق مربا خوری
پیاز 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
گوشت را تفت میدهیم
پیاز داغ غسسلی را اضافه میکنیم کمی آب ریخته میگذاریم بپزد
پاپریکا ، فلفل ، نمک ، دارچین ، آبلیمو و سس گوجه فرنگی را اضافه میکنیم
پس از پخته شدن بطوریکه آب گوشت کاملا بر چیده و تمام شد تخم مرغهای پخته را روی گوشت رنده میکنیم
از روش آتش برمیداریم و جعفری ساطوری را مخلوط نموده هم میزنیم مایه برای پیروشکی جاضر خواهد بود
خمیر پراشکی را مطابق با دستورالعمل آمده در پیراشکی آماده میکنیم
خمیر را به چانه های خیلی کوچک در میا وریم و آنرا با دست باز میکنیم
مایه گوشت را وسط آن گذارده میپیچیم
در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم
حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیروشکی کاملا مغز پخت شود
از روغن بیرون آورده و سر میز میبری