PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاستیل ژله ای |



fatema
02-13-2012, 11:06 PM
http://img.tebyan.net/big/1385/09/3619021021618023610227125772343013318356100.jpg
مواد لازم :
پكتین 10 گرم
پودر تارتار 10 گرم
گلوكز مایع 100 گرم
شكر 450 گرم
آب 500 میلی لیتر
شكر اضافی 12 گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا پكتین را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا كاملا شكر در آن حل شود.
سپس گلوكز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در كمی آب سرد حل كرده و به باقی مواد اضافه می كنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است.
در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم.
سپس در سینی تقریبا گودی كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم.
بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شكر نم دار می پوشانیم.
30 دقیقه صبر می كنیم تا پاستیل ها آماده شود.