توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آخرین ارسال ها در پایین ( در قسمت فوتر انجمن )
Mohamad
02-13-2012, 09:31 PM
سلام
دوستان عزیز آیا با آخرین ارسال هایی که در قسمت پایین انجمن قرار گرفته موافق هستید ؟
لطفا ضمن شرکت در نظرسنجی ، نظرات خودتان را بیان کنید
با سپاس
R A H A
02-13-2012, 10:00 PM
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
به نظرم بهتره چون اینطوری مشخص هست که پست ارسال شده مربوط به کدوم انجمن و زیر بخش هست
S.M.P
02-13-2012, 10:00 PM
سلام و عرض خسته نباشید
خب این ارسال ها که در بالای خود انجمن فابل دید هست و همین هم در پایین انجمن نمایش داده بشه که میشه تکراری .به نوعی میشه گفت که صفحه اول انجمن زیادی شلوغ میشه .
با تشکر از شما مدیر گرامی و زحمت کش
Mohamad
02-13-2012, 10:04 PM
سلام و خسته نباشید به همه دوستان
به نظرم بهتره چون اینطوری مشخص هست که پست ارسال شده مربوط به کدوم انجمن و زیر بخش هست
سلام و عرض خسته نباشید
خب این ارسال ها که در بالای خود انجمن فابل دید هست و همین هم در پایین انجمن نمایش داده بشه که میشه تکراری .به نوعی میشه گفت که صفحه اول انجمن زیادی شلوغ میشه .
با تشکر از شما مدیر گرامی و زحمت کش
هم از رها و هم از آقا سید ممنون هستم
این دو تا از دو طرح و سیستم جداگانه استفاده میکنند ولی بود و نبودش را مثل بقیه موارد به نظر شما دوستان عزیزم وابسته هستش و مهم آسایش شما هست .
اگر نتیجه نظرسنجی مخالفت بود حذف میشه و اگر موافقت باقی میمانه و من خودم هم یک رای دارم که هنوز رای هم ندادم :d
در کل وظیفه من فراهم کردن امکانات هستش و بعد از اون را تصمیم با جمع دوستان :^:
Ahmadreza_b
02-13-2012, 10:21 PM
با عرض سلام و ادب
ضمن تشکر از آقا محمد بابت نصب این هک، به نظرم غیر ضروری هست
من نظر مخالف دادم
Atabay11
02-13-2012, 10:47 PM
سلام
من یه اشکالی اون بالا دارم
در مورد آخرین ارسالها
چند شب پیش دارم اون تب های آخرین ارسالها را انگولک میکردم که رسیدم رو آخرین تب (عمومی نرم افزارها )
و مشکلم اینجاست که دیگه برنمیگرده روی واپسین ارسالات
چیکار کنم الان؟
Mohamad
02-13-2012, 10:50 PM
سلام
در مورد آخرین ارسالها
چند شب پیش دارم اون تب های آخرین ارسالها را انگولک میکردم که رسیدم رو آخرین تب (عمومی نرم افزارها )
چیکار کنم الان؟
بابک جان صفحه کامل برات لوود میشه ؟ باید صفحه کامل لوود بشه بعد روی تب جدید کلیک کنی و چند ثانیه بعد میره روی همان تب ...
چون میدانم از فایرفکس استفاده میکنی و سرعتت هم خوب هست ، یکبار کش ( cache ) مرورگرت را پاک کن و بعد فروم را رفرش کن
Atabay11
02-13-2012, 10:52 PM
سلام
در مورد آخرین ارسالها
چیکار کنم الان؟
فکر کنم اشکال از سرعت نت باشه
mehraboOon
02-13-2012, 10:53 PM
یکی باشه بهتره
من با اون پایینی موافقم
سپاس بابت زحماتی که میکشی محمد عزیز:Şflower658Ş:
Mohamad
02-13-2012, 11:47 PM
من این آخرین ارسال ها را به انتهای فوتر انتقال دادم
لطفا در این مورد هم نظر بدید ، چون تا حالا تعداد مخالف و موافق برابر هستند
بیان نظرات شما میتونه در تصمیم سایر دوستان شما هم موثر باشه :^:
sorna
02-14-2012, 12:22 AM
اخرین ارسالها فقط توی پایین باشه بهتره
borhan_3010
02-14-2012, 02:10 AM
سلام
من هم مخالفم چون تکراریه! و صفحه رو شلوغ کرده
در ضمن زیاد هم تو چشم نیست چون وارد سایت که میشم اول اون بالای صفحه رو می بینیم ==> همون آخرین آخرین ارسال های بالای سایت کفایت می کنه!
پیشنهاد: توی آخرین ارسال های بالای سایت، میشه از اون قسمت وسط که خالیه استفاده کرد! اگه اونجا مشخص بشه که اون ارسال زیر مجموعه کدوم بخشه خیلی خوبه . . .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.