PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : با ترس کودکان از پزشک چه کنیم؟



fatema
02-11-2012, 12:22 PM
با ترس کودکان از پزشک چه کنیم؟ (http://forum.p30ask.com/baby/psychology-baby/children-fear.html)






کودكان معمولا از رفتن به مطب پزشكان هراس دارند. گاهی جو حاكم بر اتاق انتظار باعث اضطراب آنها می شود و گاهی نیز مشاهده پرستار یا پزشك به هراس شان می اندازد. این حالت را «سندروم لباس سفید» می نامند.
با به كار بستن توصیه های زیر می توانید نگرانی كوچولوی خود را كاهش دهید: ¤ از خانه شروع كنید: شما می توانید از فرزند خود بخواهید برخی از كارهایی را كه در مطب انجام می شود در خانه انجام دهد مثل ایستادن بر روی ترازو، در دهان گذاشتن دماسنج و... به این تربیت او متوجه می شود كه پزشك و پرستار هدفی جز كمك كردن ندارند. ¤ مطالعه كنید: در زمینه ترس كودك تان از پزشك به مطالعه كتاب های مفید بپردازید. ¤ توضیح علت رفتن به مطب: به كودك خود در مورد علت رفتن به مطب توضیح دهید، به طوری كه او بتواند پزشك را در جریان بیماری اش قرار دهد. یادتان باشد حتی یك كودك كم سن و سال هم می تواند علت رفتن به مطب را درك كند. ¤ دروغ نگویید: با فرزند خود رو راست باشید. اگر به دروغ به او بگویید كه به وی آمپول نمی زنند اعتماد خود را نسبت به پزشكان و پرستاران از دست می دهد. اگر قرار است به كودك تان واكسن تزریق شود این موضوع را به او بگویید. آمپول ممكن است دردناك باشد ولی درد آن به زودی پایان می یابد و در عوض ایمنی فرزندتان در مقابل بیماری ها تضمین می شود. با زبانی قابل فهم با كودك خود حرف بزنید و به او بگویید كه تزریق واكسن برای سلامتی او ضروری است و پرستاران به این علت به وی واكسن می زنند كه دوستش دارند. ¤ با آمادگی به مطب بروید: اسباب بازی مورد علاقه فرزندتان را به همراه داشته باشید. این كار به او آرامش می دهد. ¤ در مورد تمام مسائل به كودك خود توضیح دهید: كودكان طبیعتا كنجكاو هستند. از این ویژگی استفاده كنید و قبل از رفتن به مطب در مورد تمام وسایلی كه احتمالا مورد استفاده قرار می گیرد به وی توضیح دهید. این كار آرامش او را به همراه خواهد داشت. برخی از اضطراب ها در ترس از ناشناخته ها ریشه دارد. تمام انسان ها به طور غریزی از ناشناخته ها می ترسند و به همین دلیل از موقعیت های خطرناك احتراز می كنند. كودكان نیز در این زمینه با ما تفاوتی ندارند. آنها دارای این ترس غریزی هستند و زمانی كه نمی دانند چه چیزی در انتظارشان است این ترس بیشتر می شود. به كودك خود بگویید برای كمك به اوست كه وسایل مختلف در مطب گذاشته شده است. اطمینان از آرامش كودك مهم ترین مسأله است. كودك شما باید بداند كه هر كاری انجام می دهید به نفع اوست.




http://www.beytoote.com/images/stories/baby/ba940.jpg (http://www.beytoote.com/baby/psychology-baby/children-fear.html)