PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ازدواج زوج‌های جوان درسراسرکشور



fatema
02-11-2012, 10:40 AM
ازدواج زوج‌های جوان درسراسرکشور (http://forum.p30ask.com/fa/news/187453/ازدواج-زوج‌های-جوان-درسراسرکشور)
همزمان با سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ولادت با سعادت حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)، جمع زیادی از زوج‌های جوان، زندگی مشترک خود را آغاز کردند.
واحد مرکزی خبر: مسئول کمیته همیاری و تشکل‌های مردمی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: همزمان با سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ولادت با سعادت حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع)، جمع زیادی از زوج‌های جوان، زندگی مشترک خود را آغاز کردند.

آقای قمشه، برگزاری همایش تجلیل از بانوان نیکوکار و راه اندازی کانون‌های مهر ویژه بازنشستگان در استان ها را از دیگر برنامه های ایام الله دهه فجر برشمرد.

وی افزود: آغاز هم اندیشی علمی و فرهنگی شش هزار نفر از دانشجویان خانواده کمیته امداد در 30 استان کشور با رویکرد پژوهشگرانه و آغاز اردوهای راهیان نور دو هزار دانشجو خواهر کمیته امداد از دیگر برنامه‌ها در ایام الله دهه فجر است.