mehraboOon
02-10-2012, 03:05 PM
قیمه نثار
طرز تهیه :برنج را از قبل خیس میکنیم پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید با پیاز داغ کمی سرخ کنید و رب را به آن اضافه کنید...
مواد لازم
برنج 6 پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله 300 گرم
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 50 گرم
زرشک 50 گرم
رب یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن .زعفران و نمک به میزان لازم
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/2/14/4420_571.jpg
طرز تهیه
برنج را از قبل خیس میکنیم پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید با پیاز داغ کمی سرخ کنید و رب را به آن اضافه کنید بعد روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن غلیظ شود .بعد از پخت گوشت نمک و نیمی از خلال بادام را به آن اضافه کرده برنج را هم آبکش کرده و دم کنید هنگام کشیدن پلو در دیس از مواد قیمه لابه لای پلو بکشید و در آخر برنج زعفرانی را به مواد زرشک اضافه کرده و روی برنج را با بقیه قیمه و نثارو زرشک و خلال پسته تزئین کنید.
طرز تهیه :برنج را از قبل خیس میکنیم پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید با پیاز داغ کمی سرخ کنید و رب را به آن اضافه کنید...
مواد لازم
برنج 6 پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله 300 گرم
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 50 گرم
زرشک 50 گرم
رب یک قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
روغن .زعفران و نمک به میزان لازم
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/2/14/4420_571.jpg
طرز تهیه
برنج را از قبل خیس میکنیم پیاز را خلال کرده و با کمی روغن تفت دهید سپس گوشت را که قیمه ای خرد کرده اید با پیاز داغ کمی سرخ کنید و رب را به آن اضافه کنید بعد روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن غلیظ شود .بعد از پخت گوشت نمک و نیمی از خلال بادام را به آن اضافه کرده برنج را هم آبکش کرده و دم کنید هنگام کشیدن پلو در دیس از مواد قیمه لابه لای پلو بکشید و در آخر برنج زعفرانی را به مواد زرشک اضافه کرده و روی برنج را با بقیه قیمه و نثارو زرشک و خلال پسته تزئین کنید.