mehraboOon
02-10-2012, 02:52 PM
رول پيچ سيبزميني
شيرينيهايي براي اين روزها ، متفاوت، ر احت، خوشطعم
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/2/8/3613_465.jpg
مواد لازم :
آرد سفيد: 4 و يكدوم فنجان
شكر: يك چهارم فنجان
خميرترش فوري: يك قاشق مرباخوري
روغن جامد: يكچهارم فنجان
شير: يك فنجان
نمك: يك و يكدوم قاشق مرباخوري
آب: يكچهارم فنجان
تخممرغ زده شده:يك عدد
سيبزميني له شده: يكدوم فنجان
روش تهیه :
2 فنجان آرد را با خمير ترش مخلوط كنيد، شير، آب، شكر، روغن جامد و نمك را روي حرارت گرم كنيد تا روغن آب شود. سپس به مخلوط آرد اضافه كنيد. تخممرغ و سيبزميني را بريزيد و با سرعت كم همزن 30 ثانيه بزنيد. 3 دقيقه با سرعت زياد بزنيد. بقيه آرد را تا جايي كه لازم شد اضافه كنيد و با قاشق چوبي هم بزنيد. خمير را روي سطح آرد پاشيدهاي ورز دهيد تا خميري نرم به دست آيد. 6 تا 8 دقيقه خمير را گلوله كنيد و در كاسهاي چرب بگذاريد. يكبار خمير را بچرخانيد و روي كاسه را با نايلون بپوشانيد. يك ساعت در محل گرمي بگذاريد تا حجمش 2 برابر شود. خمير را روي سطح آرد پاشيده نصف كنيد و در نايلون بپيچيد. 10 دقيقه در محل گرمي بگذاريد. يك سيني به ابعاد 5×20×30 سانت را چرب كنيد. هر نيمه خمير را به شكل نان كرهاي يا هر شكل زيبايي كه در ذهن داريد در آوريد و به فاصله 5 سانت در سيني بچينيد. 35 تا 45 دقيقه روي سيني را نايلون بكشيد و در محل گرمي بگذاريد تا حجمش 2 برابر شود. فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت گرم كنيد و به مدت 30 دقيقه داخل فر بگذاريد. سيني را فويل بكشيد تا روي نانها پخته شود و نانها طلايي شوند. سيني را روي الك سيمي خنك كنيد. (24 عدد)
شيرينيهايي براي اين روزها ، متفاوت، ر احت، خوشطعم
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/2/8/3613_465.jpg
مواد لازم :
آرد سفيد: 4 و يكدوم فنجان
شكر: يك چهارم فنجان
خميرترش فوري: يك قاشق مرباخوري
روغن جامد: يكچهارم فنجان
شير: يك فنجان
نمك: يك و يكدوم قاشق مرباخوري
آب: يكچهارم فنجان
تخممرغ زده شده:يك عدد
سيبزميني له شده: يكدوم فنجان
روش تهیه :
2 فنجان آرد را با خمير ترش مخلوط كنيد، شير، آب، شكر، روغن جامد و نمك را روي حرارت گرم كنيد تا روغن آب شود. سپس به مخلوط آرد اضافه كنيد. تخممرغ و سيبزميني را بريزيد و با سرعت كم همزن 30 ثانيه بزنيد. 3 دقيقه با سرعت زياد بزنيد. بقيه آرد را تا جايي كه لازم شد اضافه كنيد و با قاشق چوبي هم بزنيد. خمير را روي سطح آرد پاشيدهاي ورز دهيد تا خميري نرم به دست آيد. 6 تا 8 دقيقه خمير را گلوله كنيد و در كاسهاي چرب بگذاريد. يكبار خمير را بچرخانيد و روي كاسه را با نايلون بپوشانيد. يك ساعت در محل گرمي بگذاريد تا حجمش 2 برابر شود. خمير را روي سطح آرد پاشيده نصف كنيد و در نايلون بپيچيد. 10 دقيقه در محل گرمي بگذاريد. يك سيني به ابعاد 5×20×30 سانت را چرب كنيد. هر نيمه خمير را به شكل نان كرهاي يا هر شكل زيبايي كه در ذهن داريد در آوريد و به فاصله 5 سانت در سيني بچينيد. 35 تا 45 دقيقه روي سيني را نايلون بكشيد و در محل گرمي بگذاريد تا حجمش 2 برابر شود. فر را با حرارت 400 درجه فارنهايت گرم كنيد و به مدت 30 دقيقه داخل فر بگذاريد. سيني را فويل بكشيد تا روي نانها پخته شود و نانها طلايي شوند. سيني را روي الك سيمي خنك كنيد. (24 عدد)