mehraboOon
02-10-2012, 02:41 PM
خوراك سبزيهاي تاسكينو
بهترين چيز درباره اين خوراك مزه شيرين و تند آن است. اين يك تجربه فوقالعاده در زمينه سبزيها ست چون اين خوراك بسيار مقوي و سالم است.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/12/61837_477.jpg
برترین ها: بهترين چيز درباره اين خوراك مزه شيرين و تند آن است. اين يك تجربه فوقالعاده در زمينه سبزيها ست چون اين خوراك بسيار مقوي و سالم است. بادنجان و سيبزميني جزو مواد اصلي اين خوراك هستند و نكتهاي كه بايد به آن توجه بيشتري كنيد، اين است كه بايد سبزيهاي درشتتر، زمان پخت بيشتري را طي كنند سپس آنها را در رديف زماني اول پخت قرار دهيد تا زودتر به نتيجه برسيد.
خوراك سبزيها
پياز متوسط: يك عدد
فلفل چيلي: يك عدد
زنجبيل: به اندازه يك بند انگشت
سير: 2 حبه
گشنيز: يك دسته كوچك
فلفل دلمهاي قرمز: 2 عدد
گلكلم: يك عدد كوچك
گوجه فرنگي رسيده: يك عدد
بادام زميني له شده: يك عدد
نخود: 400 گرم
روغن كنجد : به ميزان لازم
كره: يك قالب
خمير جالفريزي: 300 گرم
(روش تهيه داخل متن)
گوجه فرنگي خرد شده: 400×2 گرم
سيبزميني: 4 عدد كوچك
ليمو: يك عدد
ماست طبيعي: 200 گرم
برای شروع
ابتدا پياز را شسته و خرد كنيد، بعد فلفل چيلي را ريز كرده و كنار بگذاريد. زنجبيل و سيرها را رنده كنيد، وقت آن رسيده تا گشنيزها را شسته و برگهاي آن را جدا كرده و روي تخته خرد كنيد. فلفل دلمهاي را همراه با گوجهفرنگي ريز كرده و بادامزميني را به آن اضافه كنيد. گلكلم را از ساقه جدا كرده و بگذاريد تا پخته شود، نخودها را بهطور جدا بپزيد تا موقع پخت زمان زيادي را نگيرد. سيبزمينيها را برش زده و بپزيد.
خوراك سبزيهاي تاسكينو
يك قابلمه متوسط را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و مقدار زيادي روغن زيتون همراه با يك قالب كره درون آن بيندازيد و پيازها را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا كمي طلايي شود، بعد گوجهفرنگي، فلفل، زنجبيل، سير و گشنيز را به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه با هم سرخ شده تا زماني كه طلايي و نرم شوند. در همين حين فلفل، بادامزميني، نخود پخته شده و خمير جالفريزي كه از قبل درست كردهايد را به آن اضافه و همه مواد را با هم تركيب كنيد، بعد گلكلم پخته شده را همراه با گوجهفرنگيها خرد شده داخل تابه ريخته و سركه بالزاميك را روي آن بريزيد. وقت آن رسيده تا يك ليوان آب داخل قابلمه ريخته و در آن را كج بگذاريد تا كاملا بخارپز شوند. وقتي آب به جوش آمد حرارت گاز را پايين آورده و بگذاريد تا مدت 45 دقيقه بپزد. خوراك را پس از 30دقيقه چك كنيد و اگر هنوز آبكي به نظر ميآمد در آن را برداشته و بگذاريد تا به روند پخت خود ادامه دهند سيبزمينيهاي پخته شده را داخل قابلمه ريخته و روغن سبزيها يا كنجد را روي كل سبزيها بريزيد، هنگامي كه سبزيها به خوبي نرم شد آن را مزه كرده و به آن نمك و فلفل سياه اضافه كنيد. لطفا با دقت مزه آن را تست كنيد و در آخر ليموترش را برش داده و روي سبزيها بريزيد.
روش تهیه خمیر جالفریزی
سير: 2 حبه
زنجبيل: به اندازه يك بند انگشت
زردچوبه: يك قاشق چايخوري
نمك: يكدوم قاشق چايخوري
روغن كنجد: 2 قاشق غذاخوري
پوره گوجهفرنگي: 2 قاشق غذاخوري
فلفل سبز چيلي: يك دوم
گشنيز تازه: چند برگ
زيره سبز: 2 قاشق چايخوري
سس خردل: يك قاشق چايخوري
روغن گشنيز: يك قاشق چايخوري
تمام مواد را با هم مخلوط كنيد تا خمير جالفريزي درست شود.
بهترين چيز درباره اين خوراك مزه شيرين و تند آن است. اين يك تجربه فوقالعاده در زمينه سبزيها ست چون اين خوراك بسيار مقوي و سالم است.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1390/11/12/61837_477.jpg
برترین ها: بهترين چيز درباره اين خوراك مزه شيرين و تند آن است. اين يك تجربه فوقالعاده در زمينه سبزيها ست چون اين خوراك بسيار مقوي و سالم است. بادنجان و سيبزميني جزو مواد اصلي اين خوراك هستند و نكتهاي كه بايد به آن توجه بيشتري كنيد، اين است كه بايد سبزيهاي درشتتر، زمان پخت بيشتري را طي كنند سپس آنها را در رديف زماني اول پخت قرار دهيد تا زودتر به نتيجه برسيد.
خوراك سبزيها
پياز متوسط: يك عدد
فلفل چيلي: يك عدد
زنجبيل: به اندازه يك بند انگشت
سير: 2 حبه
گشنيز: يك دسته كوچك
فلفل دلمهاي قرمز: 2 عدد
گلكلم: يك عدد كوچك
گوجه فرنگي رسيده: يك عدد
بادام زميني له شده: يك عدد
نخود: 400 گرم
روغن كنجد : به ميزان لازم
كره: يك قالب
خمير جالفريزي: 300 گرم
(روش تهيه داخل متن)
گوجه فرنگي خرد شده: 400×2 گرم
سيبزميني: 4 عدد كوچك
ليمو: يك عدد
ماست طبيعي: 200 گرم
برای شروع
ابتدا پياز را شسته و خرد كنيد، بعد فلفل چيلي را ريز كرده و كنار بگذاريد. زنجبيل و سيرها را رنده كنيد، وقت آن رسيده تا گشنيزها را شسته و برگهاي آن را جدا كرده و روي تخته خرد كنيد. فلفل دلمهاي را همراه با گوجهفرنگي ريز كرده و بادامزميني را به آن اضافه كنيد. گلكلم را از ساقه جدا كرده و بگذاريد تا پخته شود، نخودها را بهطور جدا بپزيد تا موقع پخت زمان زيادي را نگيرد. سيبزمينيها را برش زده و بپزيد.
خوراك سبزيهاي تاسكينو
يك قابلمه متوسط را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و مقدار زيادي روغن زيتون همراه با يك قالب كره درون آن بيندازيد و پيازها را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا كمي طلايي شود، بعد گوجهفرنگي، فلفل، زنجبيل، سير و گشنيز را به آن اضافه كنيد و بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه با هم سرخ شده تا زماني كه طلايي و نرم شوند. در همين حين فلفل، بادامزميني، نخود پخته شده و خمير جالفريزي كه از قبل درست كردهايد را به آن اضافه و همه مواد را با هم تركيب كنيد، بعد گلكلم پخته شده را همراه با گوجهفرنگيها خرد شده داخل تابه ريخته و سركه بالزاميك را روي آن بريزيد. وقت آن رسيده تا يك ليوان آب داخل قابلمه ريخته و در آن را كج بگذاريد تا كاملا بخارپز شوند. وقتي آب به جوش آمد حرارت گاز را پايين آورده و بگذاريد تا مدت 45 دقيقه بپزد. خوراك را پس از 30دقيقه چك كنيد و اگر هنوز آبكي به نظر ميآمد در آن را برداشته و بگذاريد تا به روند پخت خود ادامه دهند سيبزمينيهاي پخته شده را داخل قابلمه ريخته و روغن سبزيها يا كنجد را روي كل سبزيها بريزيد، هنگامي كه سبزيها به خوبي نرم شد آن را مزه كرده و به آن نمك و فلفل سياه اضافه كنيد. لطفا با دقت مزه آن را تست كنيد و در آخر ليموترش را برش داده و روي سبزيها بريزيد.
روش تهیه خمیر جالفریزی
سير: 2 حبه
زنجبيل: به اندازه يك بند انگشت
زردچوبه: يك قاشق چايخوري
نمك: يكدوم قاشق چايخوري
روغن كنجد: 2 قاشق غذاخوري
پوره گوجهفرنگي: 2 قاشق غذاخوري
فلفل سبز چيلي: يك دوم
گشنيز تازه: چند برگ
زيره سبز: 2 قاشق چايخوري
سس خردل: يك قاشق چايخوري
روغن گشنيز: يك قاشق چايخوري
تمام مواد را با هم مخلوط كنيد تا خمير جالفريزي درست شود.