توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قور تو(طباخی ترکی)
Sara12
08-28-2010, 12:28 AM
مواد لازم :
1-ماست چکیده مشکی= 100گرم
2-پیاز =1عددبزرگ
3-روغن =4قاشق
4-گردو =5عدد
5-آب
6-بیان= 1 قاشق مرباخوری
7-نمک= مقدار لازم
طرز تهیه :
ماست را با آب مخلوط کرده هم زده تامقدار ی رقیق شود .قابلمه را روی اجاق گاز گذاشته وروعن را داخل آن ریخته پیاز را خلال کرده وداخل آن می ریزیم .هنوز پیازها خوب سرخ نشده گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده تا کاملا باهم سرخ شود.
بعد مخلوط آب وماست را داخل قابلمه ریخته ونمک وبیان را به آن اضافه کرده وبه طور مستمر هم زده تا 10دقیقه .
Sara12
08-28-2010, 12:29 AM
خمیر:دويست و پنجاه سى سى آب ولرم ،دو قاشق روغن مايع ، چهل گرم خمير ترش تازه يا بيست گرم خمير ترش خشک ،يک قاشق مربا خورى نمک همه مواد را در يک ظرف گود ريخته ،هم ميزنيم تا مخلوط گردد پانصد گرم آرد سفيد را به آن اضافه کنيد و خمير را خوب ورز دهيد ،روى آنرا با دستمالى نمدار بپوشانيد ،حدود نيم ساعت بگذاريد تا خمير ور بيايد
در اين فاصله پانصد گرم گوشت گوساله کم چربى را با دوعدد پياز بزرگ رنده شده يا خيلى ريز خرد شده با دو قاشق غذا خورى روغن مايع در ماهيتابه کمى تف دهيد با يک قاشق رب گوجه فرنگى ، نمک ، فلفل آنرا چاشنى کنيد واز روى حرارت برداريد ،ده عدد گوجه فرنگى را بدُرشتى حبه قند خرد و به گوشت اضافه همه را با هم مخلوط کنيد خمير را دوباره کمى ورز دهيد واز آن دو عدد چانه بگيريد ، هر چانه را به اندازه سينى فر پهن کنيد ،سينى فر را با يک قاشق روغن چرب و نان يا خمير پهن شده را در آن قرار دهيد ونصف گوشت تف داده را روى آن پخش کنيد فر را با ٢۵٠ درجه سانتگراد از قبل گرم نمائيد و سينى لاهماجون را در پنجره وسط قرار داده وبمدت ١۵ دقيقه بپزيد . روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئين کنيد توجه: در صورت تمايل ميتوانيد چند حبه سير خرد شده وفلفل تند به آن اضافه کنيد اين پيتزا را با اضافه کردن کمى سالاد يا سبزى و چند قاشق ماست و خيار لوله کنيد و ميل نمائيد عطر بوى غذاها بستگى بنوع ادويه اى دارد که استفاده ميشود ولى زيادى مصرف آن در پختن غذا ها طعم اصلى غذا را ازبين ميبرد.
Sara12
08-28-2010, 12:30 AM
مواد لازم :کره 2 قاشق غذاخوری،بلغور 1 لیوان،گوشت قیمه ای 200 گرم،آب 8 لیوان ،فلفل تند 1 عدد ،گوجه فرنگی 1 عدد ،سیر1 عدد ،نمک،فلفل سیاه
طرز تهیه :
بلغور را از یک روز قبل در آب خیس کنید و با گوشت بپزید سپس گوشت را از آن جدا کنید و در یک قابلمه همراه با فلفل سبز ،گوجه فرنگی خرد شده ،سیر،نمک و فلفل سیاه سرخ کنید د ربشقاب سرو قرار دهید در قابلمه ای که گوشت را در آن پخته اید بلغور و کره راسرخ کنید ودر بشقاب سرو طوری قرار دهید که گوشتها در وسط و در اطراف آن بلغور را قرار دهید و به طور گرم سرو نمایید.
Sara12
08-28-2010, 12:50 AM
http://www.rasekhoon.net/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1111111110/40380.jpg
اردور بادمجان (پیش غذای ترکی)
http://www.rasekhoon.net/_WebsiteData/Article/ArticleImages/1111111110/403801.jpg
مواد لازم:
بادمجان نیم کیلو
ماست 1 پیمانه
گردوی خرد شده به میزان لازم
ارده نصف پیمانه تقریباً 3 قاشق سوپخوری
سیر چند حبه
ادویه کاری، نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
این غذا متعلق به کشور ترکیه است.
بادمجانها را نه آب پز میکنیم و نه سرخ میکنیم بلکه آنها را کباب میکنیم وقتی که خنک شدند زیر آب سرد میگیریم.
ماست سفت باشد بهتر است ماست چکیده بهتر است و بهتر فرم میگیرد.
همه مواد را کم کم داخل دستگاه غذا ساز میریزیم و خوب میکث میکنیم دقت کنید مواد را آرام آرام اضافه میکنیم ابتدا دانه دانه بادمجانها را داخل دستگاه میریزیم بعد قاشق قاشق ماست و بقیه مواد را میریزیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
وقتی مواد مخلوط شد تست میکنیم ببینیم نمکش آماده است یا نه.
مواد را داخل ظرفی میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم تا خنک شود.
چون غذا ماست دارد باید در اندازه گیری نمک دقت کنیم چون ماست باعث میشود نمک بیشتری مصرف شود.
روی غذا را با ماست چکیده و نعناع خشک و گردو تزئین میکنیم.
این پیش غذا خیلی خوشمزه است و مخصوصا برای کسانی که رژیم دارند مناسب است.
برای اینکه بادمجانها روغن کمتری مصرف کند آنها را ابتدا حدود 20 دقیقه در آب نمک خیس میکنیم بعد آنها را با یک پارچه خشک میکنیم بعد یک مقدار آرد گندم مثل آرد سنگک بهتر است و نمک، فلفل، ادویه مخلوط میکنیم بادمجانها را به این مواد آغشته میکنیم بعد تکان میدهیم مواد اضافی از روی آن بریزد بعد داخل روغن سرخ میکنیم به این ترتیب بادمجان در غذایی که مصرف میشود به آن غذا لعاب هم میدهد مثل کشک بادمجان.
ادویه کاری مجموعه ادویه هاست که به جای ادویه های مختلف میتوان از ادویه کاری استفاده کرد.
Sara12
08-28-2010, 12:53 AM
مواد لازم : روغن زیتون 2/1 استکان ،گوشت 500 گرم ،قارچ 250 گرم ،برگ دفنه خشک شده 6 عدد ،کیمیون،نمک ،فلفل،ریحان تازه،سس سویا 1 قاشق غذاخوری ،آب 1 لیوان
طرز تهیه :
گوشت را در یک قابلمه تا زمانی که آب خود را از دست دهد سرخ کنید سپس ریحان ،برگ دفنه ،فلفل ،کیمیون اضافه کرده و بهم زنید قارچ را نیز به گوشت سرخ شده علاوه کنید آب ،سس سویا ،روغن زیتون را اضافه کنید و درب قابلمه را گذاشته و در حرارت متوسط بپزید
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.