PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ضيافت ناهار نامزدهاي اسكار برگزار شد جرج كلوني: يك سال بود براد پيت را نديده بودم!!!

doulton
02-07-2012, 02:03 PM
ضيافت ناهار نامزدهاي اسكار برگزار شد جرج كلوني: يك سال بود براد پيت را نديده بودم!!!

http://38.74.1.150/Multimedia%5Cpics%5C1390%5C11%5CArt%5C506.jpg

مراسم سالانه‌ي ضيافت ناهار نامزدهاي جوايز اسكار روز گذشته (دوشنبه) در كاليفرنيا با حضور بيشتر ستاره‌هاي دنياي سينما برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سي‌ويكمين مراسم سالانه‌ي ميهماني آكادمي اسكار براي نامزدهاي اين جايزه معتبر ديروز در بيورلي‌هيلز كاليفرنيا برگزار شد.

«جرج كلوني»، بازيگر سرشناس هاليوود كه امسال براي فيلم «نسل‌ها» نامزد اسكار بهترين بازيگر مرد شده است، درباره‌ي برگزاري ضيافت سالانه‌ي نامزدهاي اسكار گفت: بهترين چيزي كه درباره نامزدي اسكار مي‌شود گفت لزوما كسب جايزه نيست، بلكه پيدا كردن دوستان جديد و ديدن دوستان قديمي است.

وي افزود: بسيار خوشحالم كه در اين مراسم دوستان قديمي خود چون «برد پيت» و «ويولا ديويس» كه در فيلم «يازده يار اوشن» با آن‌ها هم‌بازي بودم را دوباره مي‌بينم.

به گزارش هاليوود ريپورتر، «كلوني» اظهار كرد: بسياري از مردم فكر مي‌كنند ما بازيگران هميشه كنار هم هستيم و دائم يكديگر را مي‌بينيم، در حاليكه من مدت يك سال بود كه برد پيت را نديده بودم و دو هفته قبل در مراسم گلدن گلوب او را ديدم.

در مراسم ديروز 150 نامزد جوايز اسكار هشتادوچهارم حضور داشتند كه چهره‌هايي چون «ويولا ديويس»، «اكتاويا اسپنسر»، «گلن كلوز»، «جانت مك تير»، «روني مارا»، «ميشله ويليامز» و «كنت برانا» به همراه چهره‌ي ماندگار سينماي آمريكا «مارتين اسكورسيزي» حضور داشتند.

مراسم اعطاي جوايز اسكار نيز روز 26 فوريه 2012 (هفتم اسفند ماه) و همچون سال‌هاي گذشته در سالن تئاتر كداك لس‌آنجلس برگزار خواهد شد و از شبكه تلويزيوني ABC پخش مي‌شود.

فيلم «هيوگو» ساخته‌ي مارتين اسكورسيزي در 11 بخش نامزد دريافت جوايز اسكار است و فيلم «هنرمند» ساخته‌ي «ميشل هازاناويچس» نيز در 10 بخش كانديدا شده است.

امسال در بخش بهترين فيلم بلند، «اسب جنگي» ساخته‌ي استيون اسپيلبرگ، «هنرمند» ساخته‌ي ميشل هازاناويچس، «نسل‌ها» ساخته‌ي الكساندر پاين، «ماني‌بال» ساخته‌ي بنت ميلر، «درخت زندگي» ساخته‌ي ترنس ماليك، «نيمه‌شب در پاريس» ساخته‌ي وودي آلن، «كمك» ساخته‌ي تيت تيلور، «هيوگو» ساخته‌ي مارتين اسكورسيزي و «بسيار بلند و واقعا نزديك» ساخته استفن دالدري چشم به جايزه دوخته‌اند.

فيلم «جدايي نادر از سيمين» ساخته‌ي اصغر فرهادي از ايران در دو بخش بهترين فيلم خارجي و بهترين فيلم‌نامه‌ اصلي نامزد جايزه است.

امسال «بيلي كريستال»، مجري باسابقه‌ي آمريكايي مسووليت اجراي مراسم اعطاي جوايز را برعهده خواهد داشت.