PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین تلویزیون های hd سه بعدی به انتخاب گیزمودو



sorna
02-06-2012, 09:09 PM
http://narenji.ir/sites/default/files/articleimage/1/12/ddae6244ef71910451e63bda743a9a05.jpeg?1328527898





صبر کنید، امسال هنوز زمان خوبی برای خرید یک تلویزیون سه بعدی نیست. اما به هر حال بسیاری از شما قصد خرید تلویزیون جدید را دارید و نمی توانید از قابلیت 3D چشم پوشی کنید. و نکته دیگر هم این است که بهترین تلویزیون دو بعدی، یک تلویزیون سه بعدی است. زیرا پردازنده های تصویر قدرتمندی که برای رندر بعد سوم لازم است، در حالت دو بعدی هم بهترین کیفیت را در اختیارتان می گذارند.

علاوه بر این، می خواهید مسابقات ورزشی را چگونه تماشا کنید؟ با کله های به هم چسبیده جلوی تلویزیون کوچک خانه، یا بر روی یک صفحه واقعا بزرگ که بتوانید خودتان را در کنار زمین مسابقه تجسم کنید! سایت گیزمودو با تست برخی تلویزیون های اچ دی 3D که حداقل ۶۰ اینچ هستند، چهار گزینه را که بهترین تصویر، وضوح رنگ و قویترین پنل سه بعدی را داشته اند، برگزیده است. در این بررسی همچنین مواردی چون راحتی نصب، راه اندازی و تنظیم هم مورد توجه قرار گرفته اند. همچنین همه این تلویزیون ها را می توان بدون داشتن تخصص و مهارت خاصی، با شیوه THX calibration که در همه بلو-ری های THX موجود است کالیبره و بهینه کرد.

پیشنهاد می کنم در ادامه مطلب با نارنجی باشید تا با بهترین های بازار تلویزیون های صفحه بزرگ سه بعدی آشنا شوید، شاید خرید بعدی شما هم یکی از این مدل ها بود.
جایگاه چهارم: میتسوبیشی ۷۵ اینچ LaserVue DLP LT 75-A94
http://www.narenji.ir/sites/default/files/images/u2/20863081d5ead410a429eaee5aea57c6.jpeg
اولین تلویزیونی که به آن می پردازیم، HDTV میتسوبیشی غول پیکر ۷۵ اینچی خانواده LaserVue DLP است. یک تلویزیون شگفت آور برا ی تماشای فیلم و مجهز به شش پردازشگر رنگ که طیف عظیمی از رنگ های جذاب را برای تان فراهم می آورند. البته روشنایی و شدت رنگ در این تلویزیون به خوبی نمونه هایی که در ادامه بررسی ذکر می شوند، نیست. لبه های بسیار نازک این تلویزیون نکته مثبتی است که باعث می شود شما بیش از پیش احساس کنید که در سالن تئاتر یا سینما نشسته اید. این HDTV در نور کم کارکرد بسیار خوبی دارد، اما کمی نورگریز بوده و روزها که نور خورشید اتاق را فرا می گیرد، دیدن تصویر آن مقداری سخت می شود. البته این تلویزیون ما با محتوای بی کیفیت هم اصلا سر سازش ندارد، فیلم هایی آماتوری خانگی و هر محتوای ویدیویی که کیفیت SD و پایینتر داشته باشد، در این صفحه بزرگ، بیش از حد پر نور و حتی از دور هم احتمالا دانه دانه دیده می شود. کیفیت تصویر سه بعدی آن هم کاملا خوب و قابل قبول و روان است. اما در صحنه های با حرکت سریع، همچون شلیک گلوله، پرتاب اشیاء یا تصادف ماشین ممکن است تصویر کمی تار شده و لکه ای از خود در دید باقی بگذارد.

البته در بحث سخت افزاری هم کمی محدود هستید. LaserVue امکان نصب روی دیوار را ندارد. همراه با پایه بزرگ و سنگینی که دارد وزن تلویزیون به بیش از ۶۰ کیلوگرم می رسد. همچنین باید هنگام روشن کردن این HDTV حدود ۱۵ ثانیه صبر کنید تا گرم شده و آماده کار شود. بر روی این تلویزیون ۴ پورت HDMI در اختیار دارید که برای اغلب افراد کافی است اما متاسفانه خبری از پورت USB برای تماشای فیلم ها و عکس های روی کول دیسک یا هارد اکسترنال نیست. راه اندازی و تنظیم آن ساده است. اما کنترل از راه دور آن کمی بزرگ بوده و بیش از کیبرد لپ تاپ من کلید بر روی خود دارد، که کار را کمی مشکل و پیچیده می کند.

مشخصات LaserVue DLP LT 75-A94:
اندازه صفحه: ۷۵ اینچ
نوع صفحه نمایش: DLP
نرخ بازسازی ‫:‬ ۱۲۰ هرتز
اتصالات: وای فای، HDMI و دو پورت component/composite
تکنولوژی سه بعدی: دیافراگم فعال یا اکتیو شاتر
وزن: ۶۳ کیلوگرم
قیمت کارخانه: ۶۰۰۰ دلار
رتبه سوم: ال جی ۶۵ اینچی Class Cinema
http://www.narenji.ir/sites/default/files/images/u2/d035203bf0d0fe022bcb0858352188d0.jpeg
ال جی کلاس سینما صفحه نمایشی مات دارد که با قاب شفاف و گود رفتگی زیبایی احاطه شده است. خوبی صفحه مات این است که تا حد زیادی از انعکاس نورهای محیطی هنگام تماشای تلویزیون می کاهد. دکمه روشن‪/‬خاموش، کنترل صدا و تغییر کانال هم به زیبایی و به صورت لمسی بر روی قاب شفاف آن قرار گرفته اند. درجه صحت رنگ و وضوح تصاویر دو بعدی به شکل منصفانه ای خوب است، اما با توجه به قیمت متوسط آن چندان برجسته نیست. این تلویزیون برای هر رنگ هشت کانال پردازشی در اختیار داشته و تا ۱۶.۷ میلیون رنگ را می تواند به نمایش بگذارد. سطح سیاهی و جزئیات سایه ها متاسفانه در حد متوسطی است و در فیلم های با تیرگی زیاد مانند «بیگانگان» مقداری از جزئیات را از دست خواهید داد.

تکنولوژی سه بعدی Passive آن هم در حد میانه است. از طرفی عینک های سبک آن بدون لرزش و ارزان قیمت هستند. به گونه ای که می توانید برای هر یک از اعضاء خانواده یک عینک خریداری کنید و همه با هم به تماشای تصاویر سه بعدی بنشینید. زاویه دید ۱۷۸ درجه ای آن هم چنان این HDTV را بخشنده کرده که در هر گوشه ای از اتاق تصویر مناسبی را بتوانید ببینید. اما از دیگر سو، شما با تکنولوژی سه بعدی Passive تنها نیمی از رزولوشن عمودی تصویر را خواهید داشت. یعنی تصاویر 1920 در 1080 پیکسلی در واقع با کیفیت 1920 در 540 پیکسل به نمایش در خواهند آمد. البته این موضوع خیلی مهمی نیست، اما باید به آن توجه داشت. همچنین علی رغم نرخ بازسازی ۲۴۰ هرتزی این تلویزیون، در برخی صحنه های اکشن و سریع، کمی تصویر تار می شود،

این دستگاه دارای ۴ پورت HDMI و دو ورودی USB است. همچنین بر روی آن ورودی آنتن، component و حتی اتصال وای فای را هم در اختیار دارید. و جالب اینکه که هیچ کدام از این پورت ها در پشت تلویزیون واقع نشده اند و شما به راحتی می توانید آن را روی دیوار نصب کنید.

مشخصات LG 65" 65LW6500:
اندازه صفحه: ۶۵ اینچ
نوع صفحه نمایش: LED/LCD
نرخ بازسازی: ۲۴۰ هرتز
اتصالات: وای فای، اترنت، ۴ پورت HDMI، ورودی آنتن، دو پورت USB و دو پورت component
تکنولوژی سه بعدی: Passive
وزن: ۴۷ کیلوگرم
قیمت کارخانه: ۴۵۰۰ دلار
جایگاه دوم: سامسونگ ۶۴ اینچی PN64D8000FF
http://www.narenji.ir/sites/default/files/images/u2/ddae6244ef71910451e63bda743a9a05.jpeg
سامسونگ پلاسمای ۶۵ اینچ یکی از نمونه های برجسته نوع خود در کیفیت و ظرافت است. تنها با چند اینچ ضخامت و ۲۳ کیلوگرم وزن، عنوان نازک ترین و سبک ترین HDTV این گروه را از آن خود کرده است. اطراف آن را هم یک قاب فلز پرداخت شده و لبه شفاف چند اینچی پوشانده که ابهت خاصی به آن داده است. درجه صحت رنگ در حد بالایی بوده و رنگ های طبیعی آن عالی هستند. میزان نور و روشنایی تصویر آن هم از دیگر مدل های مورد بحث بهتر است. با بهره گیری از صفحه نمایش پوشانده شده با لایه ای از مواد ضد انعکاس و همچنین تکنولوژی فیلتر سیاه واقعی سامسونگ، حتی در یک اتاق پرنور هم چیزی از کیفیت تصویر کاسته نمی شود. تصاویر دو بعدی آن حتی اگر از منابع با کیفیتSD هم تامین شوند واقعا جذابند ، حتی محتوای ویدیوی آماتوری و خانگی را هم به خوبی نمایش می دهد. کیفیت تصویر سه بعدی آن هم بسیار خوب بوده و دارای قابلیت تنظیم عمق تصویر است. البته عینک های اکتیو شاتر آن کمی سنگین بوده و احتمالا بعد از یک فیلم سه بعدی طولانی کمی شما را خسته خواهند کرد.

این HDTV دارای ۴ پورت HDMI ، دو پورت USB به همراه قابلیت اتصال وای فای است. کنترل از راه دور آن با بلوتوث کار کرده و علاوه بر کلید های معمول در پشت خود یک صفحه کلید کامل QWERTY دارد.

مشخصات Samsung 64" PN64D8000FF اندازه صفحه: ۶۴ اینچ
نوع صفحه نمایش: Plasma
نرخ بازسازی: ۲۴۰ هرتز
اتصالات: وای فای، اترنت، DNLA، چهار پورت HDMI و دو پورت USB
تکنولوژی سه بعدی: Passive
وزن: ۲۳ کیلوگرم
قیمت کارخانه: ۳۸۰۰ دلار

مقام اول: شارپ Aquos Quattron هفتاد اینچی LC-70LE735U
http://www.narenji.ir/sites/default/files/images/u2/c0a042fac68cbbef9d18d9b2a918b926.jpeg
قد این تلویزیون از یک مرد معمولی کمی بلندتر است. آن را به این دلیل کواترون می گویند که از رنگ زرد هم به عنوان چهارمین رنگ بهره می برد و این موضوع به تلویزیون امکان نمایش بیش از یک تریلیون رنگ را می دهد. کیفیت سطح سیاهی و همچنین جزئیات سایه واقعا تاثیرگذار است. بهترین خصوصیت این HDTV وضوح تصویر آن است. به شکل معنی داری لبه های دندانه دار حتی در محتوای با کیفیت SD بسیار کم هستند. کیفیت تصاویر اچ دی دو بعدی آن به حدی است که حتی می توانید در مسابقه فوتبال بند کفش بازیکنان را هم به خوبی ببینید.

کیفیت سه بعدی آن هم کاملا خوب است، البته هنگام روشن کردن آن یک تاثیر یک هاله نور را ممکن است ببینید و همچنین در صحنه های با سرعت بالا همانند همه تلویزیون های سه بعدی موجود کمی تصویر تار می شود. لرزش تصویر هم به اندازه ای است که کاملا می توان از آن چشم پوشی کرد و زاویه دید کاملا باز ۱۷۶ درجه ای در اختیارتان می گذارد.

شارپ این تلویزیون را با قابلیت وای فای و چهار پورت HDMI عرضه کرده است، ولی خبری از پورت USB بر روی آن نیست. هرچند که کالیبره کردن و تنظیم تصویر آن بسیار ساده و در دسترس است.

مشخصات Sharp Aquos Quattron 70" LC-70LE735U:
اندازه صفحه: ۷۰ اینچ
نوع صفحه نمایش: LED/LCD
نرخ بازسازی: ۲۴۰ هرتز
اتصالات، اترنت، وای فای، DNLA و چهار پورت HDMI
تکنولوژی سه بعدی: Active
وزن: ۴۴ کیلوگرم
قیمت کارخانه: ۴۳۰۰ دلار