PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلنا گومز یک فیلم جدید بازی می کند

doulton
01-29-2012, 11:44 PM
سلنا گومز در فیلم "آسمان همه جا هست " بازی می کند.

http://becoolsodapop.blogg.se/images/2009/0013_51787401.jpg

سلنا گومز در فیلم جدید "آسمان همه جا هست " نقش آفرینی خواهد کرد و علاوه بر این در تولید این فیلم نیز همکاری خواهد کرد.

این فیلم اقتباسی از رمان جندی نلسون با همین نام است و ستاره مشهور برنامه "جادوگر کاخ ویورلی " در این فیلم جدید نقش لنی واکر " شخصیت اصلی این داستان را بازی می کند. لنی واکر یک دختر بسیار خجالتی است که زندگی او با مرگ خواهر بزرگترش متحول می شود.

بنا بر خلاصه ای که وب سایت آمازون از این کتاب منتشر کرده است ، لنی که شخصیت اصلی این داستان است ، یکی از اعضای اصلی دسته نوازندگان مدرسه اش است و خواهرش ، بایلی ،همیشه و در همه حال از او پشتیبانی می کند. بعد از مرگ ناگهانی بایلی ، او احساس می کند در میان یک دریای بزرگ بدون حامی و پشتیبان باقی مانده است و به همین دلیل دچار مشکلات روحی و احساسی متعددی می شود اما در پایان داستان لنی بلاخره راه خودش را پیدا می کند و تصمیم می گیرد روی پاهای خودش بایستد تا بتواندبدون کمک بایلی کارها یش را انجام دهدو نیازهایش را برآورده کند.

سال گذشته فیلمبرداری قسمت آخر برنامه تلویزیونی سلنا گومز با نام "جادو گر کاخ ویورلی " به پایان رسید و این بازیگر نوجوان اخیرا" اعلام کرد که قصد دارد در آینده بیشتر روی سینما و حرفه بازیگری تمرکز کند.

او گفت:" فیلمبرداری آخرین قسمت برنامه تلویزیونی من سال گذشته به پایان رسید و من دوست دارم در آینده در زمینه بازیگری بیشتر فعالیت کنم زیرا مدتی است که نتوانسته ام روی سینما و حرفه بازیگری تمرکز کنم و فیلمهای زیادی بازی نکرده ام."