PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آرسن ونگر در پي جذب پسر 5 ساله فان پرسي

sorna
01-18-2012, 10:20 AM
رابين فان پرسي فاش ساخت که سرمربي آرسنال خواهان جذب پسر پنج ساله او در بخش نونهالان باشگاه است.
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00006071.jpg به گزارش گاردین، آرسن ونگر به پرورش بازیکنان جوان مشهور است ولی جستجوی کودکانی که ژن فوتبال در خونشان است، تاکتیک جدید این سرمربی فرانسوی است. شاید هم این حرکتی برای نگهداشتن فان پرسی در طولانی مدت در آرسنال باشد.

شاکوییل به رغم سن کم نشان داده به فوتبال و گلف علاقمند است و گاهی اوقات در مسابقات خانوادگی از پدرش هم پیشی می گیرد.

با این حال به نظر می رسد فان پرسی تحت تاثیر این دعوت باشگاه آرسنال قرار نگرفته است.

کاپیتان آرسنال گفت: صادقانه بگویم که او استعداد فوق العاده ای در فوتبال دارد. من به او امید بسته ام. مربی بسیار خوبی هم دارد. تاکنون آرسنال دو بار او را دعوت کرده که در تیم نونهالان باشگاه بازی کند ولی او باشگاهی که اکنون در آن توپ می زند را دوست دارد و به فضای دوستانه و مثبت اطراف خود اهمیت زیادی می دهد؛ درست مانند من.

وی افزود: او بازی گلف را هم دوست دارد و به مراحل پیشرفته ای در این رشته رسیده است مرتب آموزش می بیند و به طور منظم مسابقه می دهد. گاهی هم مرا شکست می دهد.

جستجوی پسران جوان بازیکنان فوتبال امری معمول در لیگ برتر انگلیس نیست. در حال حاضر فقط دامین پسر رافائل فان درفارت در تیم تاتنهام و هم تیمی فان پرسی در تیم ملی هلند هر هفته با تیم زیر شش سال تاتنهام تمرین می کند.

مهاجم آرسنال که در حال حاضر در شرایط مطلوب گلزنی است تاکنون حاضر نشده قرار داد خود با این باشگاه را که تابستان به پایان می رسد ؛ تمدید کند. شمار زیادی از باشگاه ها خواهان جذب او هستند که از جمله آنها می توان به منچسترسیتی اشاره کرد.

البته فان پرسی به تازگی در یک مصاحبه از باشگاه بارسلونا ستایش کرده است. او گفت: هنوز هم فکر می کنم فوتبال زیبا نقش زیادی دستاورد یک تیم دارد. به بارسلونا نگاه کنید. فوتبال آنها بی نظیر و تماشای آن دلپذیر است ولی گاهی اوقات همین تیم هم متکی بر مهارت های فردی بازیکنان چون مسی است.