PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نرم افزار 7Zip

mehraboOon
01-16-2012, 11:55 PM
آموزش نرم افزار 7Zip

آشنایی با تنظیمات حرفه ای 7Zip در هنگام فشرده سازی
7-Zip نرم افزار رایگان و متن بازیست.

این نرم افزار حاوی دو نسخه خط فرمان (Consle ) و نسخه ی گرافیکی(gui) است که هر یک از دو نسخه مزایای خاص خود را دارند.

از افتخارات 7 Zip می توان به استفاده ی صدها برنامه از الگوریتم اختصاصی آن یعنی LZMA و هم چنین برنده شدن 2 جایزه ی (برترین پروژه) و (جایزه ی برترین طراحی فنی) سال 2007 سایت SourceForge اشاره کرد.

همین گونه استفاده ی روزافزون شرکتهای بزرگ مانند Adobe ، Mozilla و Ahead از SFX برنامه نشانه ای دیگر از قدرت فشرده سازی 7 Zip است.

فشرده سازی بنابر نیازهای مختلف انجام می پذیرد برای کم کردن حجم فایل ها ، برای کاهش تعداد فایل ها و برای کد گذاری و امنیت. فشرده سازهای بسیاری هم تا کنون توسعه یافته اند . از قدرتمندترین فشرده سازهای موجود می توان 7 Zip را نام برد با وجود اینکه قدرت و امکانات این نرم افزار در بسیاری از موارد منحصر به فرد است با این حال توجه و استقبال مورد انتظار از آن به عمل نیامده است.

دانلود PDF (http://www.asriran.com/files/fa/news/1390/10/26/205622_993.pdf)

hadi98
02-02-2012, 11:09 PM
سلام خسته نباشید
من این روزها یک سؤالی ذهنم را مشغول کرده جوابشو نمیدونم:

در مقایسه با WinRAR کدامیک بهتره؟ یعنی اگه قرار باشه فقط یکی از ایندو را نصب کنیم کدامیک را انتخاب کنیم؟
ممنون

borhan_3010
02-03-2012, 12:25 AM
سلام
در عمل برای ما فرقی نمی کنه!! چون فایل هایی که ما استفاده می کنیم اکثراً Rar و Zip هستند و کپی رایت هم که نداریم!
ولی خیلی ها 7Zip رو می پسندند! مجانیه ، هم اوپن سورس و فایل های بیشتری رو ساپورت می کنه!

hadi98
02-03-2012, 02:14 AM
من هم این نظرت را میپسندم برهان جان. اخیرا هم فقط همین 7zip را نصب میکنم. پس تصویب شد.:d:

n1ma
02-04-2012, 10:36 AM
درود
با احترام به نظر دوستان، من به شخصه از هر دو ان ها استفاده می کنم. برای این که هر کدام برترهایی نسبت به یکدیگر دارند. Winrar دارای رابط کاربری بهتری بوده و محیط ان کاربر پسند هست و روی مدل SFX ان می توانید با Resource Hacker براحتی مانور دهید ولی 7-Zip قابلیت های بالا را ندارد و ساخت SFX برای ان سخت تر است. محدودیت های بیشتری از نظر اعمال تنظیمات دارد ولی قدرت فشرده سازی بالایی دارد و از طرفی رایگان هست!
به نظر من استفاده از هردو ان ها می تونه بهتر باشه:d:

hadi98
02-07-2012, 12:36 PM
اتفاقاً استاد شیرین زبان هم چنین نظری دارند:

هر دوی این برنامه ها بهترینند.
winrar نرم افزار تجارتی پولی است ولی 7zip نرم افزار open source رایگان است.
ازنظر بنده در خیلی جا ها 7zip بهتر عمل میکند.

هر دو آنقدر خوبند که من همواره جفتشان در سیستمم نصب هستند.