PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اقدام عجيب داور بازنشسته عربستاني

sarbh
01-11-2012, 03:42 PM
http://live.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00024394.jpg

روزنامه‌ شرق عربستان نوشت که فهد عبدالله محمد الشمري داور پيشين اين کشور براي پرداخت بدهي‌هاي خود که به 200 هزار ريال سعودي (88 ميليون تومان) مي‌رسد اعضاي بدن خود را در معرض فروش قرارداده است.
به نوشته اين روزنامه‌ عربستاني خانه الشمري به خاطر زياد شدن بدهي‌هايش و عدم توانايي در پرداخت آن به زندان اجباري او تبديل شده است، چنان که نمي‌تواند از خانه بيرون برود، چرا که پليس عربستان و طلبکارانش او را زير نظر دارند.
روزنامه‌ الشرق از قول اين داور عربستاني نوشت: بدهي‌ام به علت بيماي مادرم بود. متاسفانه نمي توانستم آن را پرداخت کنم. چک‌هاي زيادي داده‌ام و حال نمي‌توانم آن‌ها را پرداخت کنم. به خاطر پرداخت بدهي‌هايم اعضاي بدنم را در معرض فروش قرار مي‌دهم، پيش از اين به خاطر برگشت خوردن چک‌هايم دو ماهي را به زندان افتادم که در ماه مبارک رمضان با وثيقه پسر خواهرم از زندان آزاد شدم و در حال حاضر هم که در بازداشت خانگي هستم. پيش از اين سلطان بن فهد رييس سابق ورزش و جوانان عربستان و رييس فعلي بخشي از بدهي من را پرداخت کردند، اما هنوز بخش زيادي از آن باقي‌مانده است و در شرايط بغرنجي به سر مي‌برم.