PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث در مورد سایت های فایل هاستینگ

Mohamad
01-11-2012, 04:06 AM
به نام خدا
همانطور که میدانید سایت های زیادی تو سالهای اخیر وارد عرصه و رقابت در این زمینه شدن که برخی درست و برخی نادرست کار کردن که ما کاری با اون موضوع نداریم
سایت هایی مانند آپلودفا ، آپلودباز ، هیپ فایل و ... که تو همین فروم همه اونها معرفی شدن .
ولی سوالی که اکثر کاربرها دارند این هست که اکانت پرمیوم و اشتراک کدام یکی از اینها را بخرم / کدام بهتر هست و کدام برای اون فرد انتخاب مناسبی هست ؟
از قیمت تا کارایی و میزان لیچ و پایداری و سرعت و ...
ممکن هست فردی برای استفاده خودش بخواد اکانت بخره و اینچنین فردی مثلا روزانه 1-2 گیگ لیچ و حداکثر 10-15 گیگ فضا براش کافی هست و یا برعکس فردی صاحب سایت و یا وبلاگ فیلم هستش و خوب براش فضا و میزان لیچ روزانه مهم هستش .
همه و همه این موارد و یا سایر شاخصه های دیگه ای که به فکر شما میرسه را تصمیم داریم اینجا با هم به بحث بزاریم تا انشاالله راهنما جامع و خوبی برای دوستانی باه که تصمیم به خرید اکانت دارند و کمکی باشه برای انتخاب درستتر همه شما دوستان گرامی .
شاد و پیروز باشید :Şflower658Ş:

Mohamad
01-11-2012, 04:15 AM
اول از همه خودم شروع میکنم
آپلودفا که متاسفانه قرار بود رقیب 4shared و mediafire با جنجال وارد شد و متاسفانه با جنجال رفت تا ثابت بشه بار کج به منزل نمیرسه ....
ویستا آپلود خوب شروع کرد ولی در ادامه به نظر من بهتر بود اسمش را ویستا همیشه خراب میزاشت چون از 7 روز هفته هر 7 روزش را خراب هست و لینک های اون بلااستفاده !
نه میشه لینک مستقیم کرد و نه میشه حتی از لینک های قدیمی چیزی را دانلود کرد !
آپلودباز که با وجود همه مکافات هاش الان به نظر من تو ایران بهترین هست ولی گویا کم آورده و داره فایل کاربرهاش را حذف میکنه ( حداقل دوستان ما تو فروم 4 دو تا اکانت پرمیوم دارند که از هر دو فایل های زیادی حرف شده )
هیپ فایل هم که شاید مزیت بزرگش همان اکسترکت باشه ولی مشکل بزرگاون از نظر من سرعتش هست که افتضاح در افتضاح هستش
من دو تا فایل 500 مگا بایتی را همزمان از اون و سرور خودمان گذاشتم دانلود بشه صبح فایلی که از سرور خودمان برای دانلود گذاشته بودم دانلود شده بود ولی فایل هیپ فایل فقط 150 مگابایتش دانلود شده بود ( هر دو فایل دو پارت از یک فیلم و یکسان بودن )

اینها را خود من تست کردم و نظر من بود سایر دوستان هم خواهش میکنم نظرات و تجربیات خودشان را به اشتراک بزارند .
با سپاس :Şflower658Ş: