PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آنري: مي خواهم مثل گيگز بازي کنم

sorna
01-07-2012, 09:54 PM
تيري آنري, مهاجم آرسنال, در آغاز دومين مقطع حضورش در اين باشگاه, از رايان گيگز به عنوان الهام بخش خود ياد کرد.
http://www.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00035181.jpg
این مهاجم فرانسوی روز گذشته به طور رسمی برای مدت دو ماه به آرسنال پیوست.آنری که در سال 2007 از توپجی ها جدا شده بود اعلام کرد به شرایط خودش در 34 سالگی آگاهی دارد و می داند که نمی تواند مانند گذشته روی سرعت بالایش تکیه کند به همین دلیل مانند گیگز می خواهدبیشتر از تکنیکش استفاده کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" به رایان گیگز نگاه کنید، او بازی را می خواند و همیشه در بهترین نقطه است.در صورتی که برای آرسنال بازی کنم، من هم چنین روشی را به کار خواهم گرفت.

من دیگر 25 ساله نیستم اما اگر بتوانید قبل از سایر بازیکنان جریان بازی را بخوانید، می توانید بدون دویدن زیاد کارتان را انجام بدهید."

آرسنال دوشنبه شب در جام جذفی مقابل لیدز قرار خواهد گرفت و آنری می تواند دومین مقطع حضورش در لندن را در این دیدار آغاز کند.

آنری همچنین می تواند برای آرسنال مقابل میلان به میدان برود و آخرین بازی اش برای آرسنال مقابل تاتنهام خواهد بود؛ البته قرارداد او می تواند برای 10 روز تمدید شود.